Πρώην σύζυγος της Νάγια Ριβέρα: “Δεν πιστεύω πως πλέον έτσι είναι η ζωή”

Πρώην σύζυγος της Νάγια Ριβέρα: “Δεν πιστεύω πως πλέον έτσι είναι η ζωή”
H Νάγια Ριβέρα μαζί με τον γιο της Instagram

Το σπαρακτικό μήνυμα του πρώην συζύγου της Νάγιας Ριβέρα, που πνίγηκε στη λίμνη Πιρού. "Δεν ξέρω και αν θα καταφέρω να το πιστέψω ποτέ", έγραψε στο Instagram.

Σε κατάσταση σοκ φαίνεται να βρίσκεται ακόμα ο πρώην σύζυγος της Νάγια Ριβέρα, με τον οποίο η ηθοποιός είχε αποκτήσει τον 4χρονο γιο της.

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο της 33χρονης ηθοποιού από πνιγμό, όταν ανετράπη η βάρκα στην οποία επέβαινε ενώ βρισκόταν με τον γιο της στη Λίμνη Πίρου, ο πρώην σύζυγός της προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram προς τιμήν της.

Είναι τόσο άδικο. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω το κενό που αισθάνομαι στην καρδιά. Δεν το πιστεύω πως έτσι είναι πλέον η ζωή. Δεν ξέρω και αν θα καταφέρω να το πιστέψω ποτέ. Ήσουν απλά εδώ. Ήσουν ακριβώς εδώ… 

Κολυμπούσαμε μαζί με τον Josey την προηγούμενη μέρα. Απλά η ζωή είναι άδικη. Δεν ξέρω τι να πω. Αισθάνομαι ευγνόμων για όλες τις στιγμές μας και για το ταξίδι που μας έφερε κοντά και που μας έδωσε το πιο γλυκό και καλό αγόρι που θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε. Θυμάμαι που καμία φορά μπορεί να εκνευριζόσουν μαζί μου: “Ryan μπορείς να σταματήσεις να τραβάς συνεχώς βίντεο!”. Χαχα. Χαιρομαι που δεν σε άκουσα διότι τώρα έχω εκατοντάδες ή χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο που ο γιος μας θα έχει για πάντα και θα ξέρει πως η μαμά του τον αγάπησε πιο πολύ από οτιδήποτε και πόσο γελάγαμε μαζί όσο μεγάλωνε.  

Η ζωή έχει να κάνει με καλές και κακές στιγμές, αλλά με τον Josey το κακό είναι μικρότερο, γιατί ένα μέρος από εσένα θα είναι πάντα μαζί μας. Δεν θα ξεχάσει ποτέ από πού προήλθε. Μας λείπεις. Θα σε αγαπάμε πάντα. Σ ‘αγαπώ Meep”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Dorsey Ryan.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα