Ψυχώ στο Μπουένος Άιρες: Βρέθηκε νεκρός δίπλα στη μουμιοποιημένη μητέρα του

Ψυχώ στο Μπουένος Άιρες: Βρέθηκε νεκρός δίπλα στη μουμιοποιημένη μητέρα του

Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα του άντρα στην κουζίνα του σπιτιού, ενώ η μούμια της μητέρας του, βρισκόταν σε μια καρέκλα στο τραπέζι. Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

Μια ιστορία διπλού θανάτου που θυμίζει ταινία τρόμου ερευνά η αστυνομία της Αργεντινής σε προάστιο του Μπουένος Άιρες. Οι αρχές εντόπισαν σε ένα σπίτι νεκρό έναν 58χρονο άντρα και δίπλα του σε κατάσταση μουμιοποίησης το πτώμα μιας γυναίκας που όπως εκτιμά η αστυνομία είναι η μητέρα του.

Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα του άντρα στην κουζίνα του σπιτιού, ενώ η μούμια της μητέρας του, βρισκόταν σε καθήμενη στάση σε μια καρέκλα στο τραπέζι, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων DYN, επικαλούμενο τις αστυνομικές πηγές.

Το μουμιοποιημένο πτώμα ήταν καλυμμένο με σάκους και κουβέρτες και είχε «στεγνώσει» με το πέρασμα του χρόνου, ανακοίνωσε η αστυνομία, σύμφωνα με την καθημερινή εφημερίδα Κλαρίν. Γείτονες ήταν αυτοί που ειδοποίησαν τις αρχές καθώς είχαν αισθανθεί μια δυσωδία η οποία προερχόταν από το διαμέρισμα.

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο 58χρονος άντρας πέθανε πριν περίπου ένα μήνα, ενώ η μητέρα του είχε πεθάνει πριν από περίπου μια δεκαετία.

SHARE:

24Media Network