Πτήση Delta: “Έσκασε” μία από τις μηχανές στον αέρα – Πώς αντέδρασαν οι επιβάτες

Πτήση Delta: “Έσκασε” μία από τις μηχανές στον αέρα – Πώς αντέδρασαν οι επιβάτες

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν επιβάτες πτήσης της Delta Airlines στις ΗΠΑ όταν "έσκασε" μία από τις μηχανές του αεροσκάφους.

Βρίσκεσαι στο αεροπλάνο εν ώρα πτήσης και μία από τις μηχανές “σκάει” στον αέρα γεγονός το οποίο αντιλαμβάνεσαι από το θόρυβο. Πως αντιδράς;

Μία τέτοια, αν μην τι άλλο, επώδυνη εμπειρία είχαν οι επιβάτες πτήσης της Delta Airlines τη Δευτέρα στο δρομολόγιο από την Ατλάντα στη Βαλτιμόρη.

Με την πτήση να έχει συμπληρώσει ήδη μία ώρα ταξιδιού, η αριστερή μηχανή “έσκασε” και όπως ήταν λογικό άρχισε να επικρατεί πανικός.

Πολλοί από τους επιβάτες έβγαλαν τα κινητά τους τηλέφωνα για να στείλουν μηνύματα στους αγαπημένους τους προβλέποντας ότι τα πράγματα δεν θα πάνε και τόσο καλά.

Αλλοι, λιγότεροι είναι αλήθεια, κράτησαν περισσότερο την ψυχραιμία τους, παρατήρησαν όμως ότι στην καμπίνα είχε μπει καπνός!

Εν τέλει, μετά από πολύ εύστοχες κινήσεις του πιλότου και του πληρώματος, όλα πήγαν θαυμάσια.Το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση σε κοντινό αεροδρόμιο χωρίς κάποιος από τους επιβαίνοντες να πάθει το παραμικρό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα