Ριφιφί στο Ψυχικό: Στον Ανακριτή ο κατηγορούμενος

Ριφιφί στο Ψυχικό: Στον Ανακριτή ο κατηγορούμενος
Τραπεζικές θυρίδες Shutterstock

Ο 58χρονος θεατρικός παραγωγός που συνελήφθη ως δράστης υλών κλοπών που σημειώθηκαν σε θυρίδες στο υποκατάστημα τράπεζας στο Ψυχικό, πρόκειται να περάσει σήμερα το ανακριτικό κατώφλι. Η άρνηση των κατηγοριών και η στάση της συζύγου του.

Έτοιμος να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί για διακεκριμένες κλοπές, φαίνεται πως είναι ο 58χρονος θεατρικός παραγωγός, ο οποίος εμφανίζεται ως ο δράστης του ριφιφί θυρίδων σε υποκατάστημα τραπέζης στο Ψυχικό.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να απολογηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής για το αδίκημα των διακεκριμένων κλοπής κατ’εξακολούθηση, της παραβίασης του νόμου περί όπλων και της απείθειας, αναμένεται να αρνηθεί την κατηγορία, επικαλούμενος συγκεκριμένα στοιχεία για την απόκρουση των όσων του έχουν αποδώσει οι αρχές. Στο πλευρό του, αναμένεται να σταθεί και η σύζυγός του Τέτα Καμπουρέλη, η οποία έχει ήδη δηλώσει ότι θα σταθεί πλάι στον κατηγορούμενο: «Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου και έχει την στήριξη της οικογένειάς μου. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει».

Από την πλευρά τους, οι συνήγοροί του, Αντώνης Βουλγαράκης και Βασίλης Σερεμέτης, σε μία λακωνική ανακοίνωση, ανέφεραν: «Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και διαμαρτύρεται έντονα για την διαπόμπευση του ίδιου και της οικογένειας του. Η απολογία του ενώπιον του κ. Ανακριτή θα τοποθετήσει την υπόθεση στην πραγματική της βάση. Μέχρι τότε παρακαλούνται όλοι να σεβαστούν το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου ως κατάκτηση του νομικού μας πολιτισμού και να διατηρήσουμε άπαντες την εμπιστοσύνη μας στον αρμόδιο θεσμό, την Δικαιοσύνη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος «προδόθηκε» από ένα στίγμα ιδρώτα που φέρεται να εντοπίστηκε στο εσωτερικό μιας από τις θυρίδες, οι οποίες παραβιάστηκαν με διαρρηκτικά εργαλεία. Όπως υποστηρίζει η αστυνομία, τα ειδικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών της Ελληνικής Αστυνομίας κατόρθωσαν με την αυτοψία και τη διερεύνηση του χώρου όπου βρίσκονται οι θυρίδες να καταλήξουν στον 58χρονο, ο οποίος διέθετε και δική του θυρίδα δίπλα σχεδόν από τις τέσσερις, το περιεχόμενο των οποίων εκλάπη.

Οι αρχές έλεγξαν τόσο το βιντεοληπτικό υλικό της τράπεζας, τον κατάλογο των επισκεπτών, όσο και το περιεχόμενο των θυρίδων, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο κατηγορούμενος είχε τη δυνατότητα, λόγω της δικής του θυρίδας, να εισέρχεται τακτικά στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας και έτσι να είναι σε θέση να εντοπίσει ποιές διέθεταν τιμαλφή και μετρητά. Ωστόσο, οι αρχές είναι σε θέση μόνο να προχωρούν σε εικασίες για το τί συνέβη στο χώρο των θυρίδων, καθώς στον επίμαχο χώρο -για ευνόητους λόγους- η τράπεζα δεν είχε τοποθετήσει κάμερες ασφαλείας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα