Santa Tracker 2022: Πού είναι τώρα ο Άγιος Βασίλης; Ακολουθήστε το ταξίδι του με τη Google

Santa Tracker 2022: Πού είναι τώρα ο Άγιος Βασίλης; Ακολουθήστε το ταξίδι του με τη Google
Άγιος Βασίλης google

Τι είναι το Santa Tracker και πώς μπορείτε να ακολουθήσετε live τη διαδρομή του Άγιου Βασίλη την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο Άγιος Βασίλης ξεκίνησε το ταξίδι του και η Google δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της σε όλο τον κόσμο να παρακολουθήσουν μέσω μιας live πλατφόρμας πού βρίσκεται κάθε στιγμή.

Συγκεκριμένα, η Google σε συνεργασία με τη NORAD (North American Aerospace Defense Command) δημιουργούν, για μία ακόμη χρονιά, ένα live χάρτη για το ταξίδι του Άγιου Βασίλη που ξεκινά και ολοκληρώνεται σήμερα, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η πλατφόρμα που έχουν δημιουργήσει λέγεται “Santa Tracker” και εκτός από τον χάρτη που δείχνει το ταξίδι του “πατέρα” των Χριστουγέννων, περιλαμβάνει και πολλά παιχνίδια και κουίζ γνώσεων.

Σύμφωνα με τη Google, ο Άγιος Βασίλης ξεκίνησε το ταξίδι του στις 12:00 το μεσημέρι και έχει διασχίσει ήδη αρκετές χώρες. Στο Santa Tracker εμφανίζεται ένας χάρτης που δείχνει τη διαδρομή που ακολουθεί με το έλκηθρό του, ενώ αναγράφεται και σε πόση ώρα θα φτάσει στη χώρα του χρήστη.

Δείτε live που βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης αυτή τη στιγμή

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα