Σάντερς για τα γάντια που έγιναν viral: “Εμείς στο Βερμόντ ντυνόμαστε ζεστά”

Σάντερς για τα γάντια που έγιναν viral: “Εμείς στο Βερμόντ ντυνόμαστε ζεστά”
Ο αμερικανός γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς στην ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ⓒ 2021 Saul Loeb/Associated Press

Ανάμεσα στους ανθρώπους που ξεχώρισαν στην ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ ηταν ο Μπέρνι Σάντερς. Εμφανίστηκε με σκούρο χακί μπουφάν και μάλλινα γάντια και το Twitter... τον αποθέωσε!

Ο Αμερικανός γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς απάντησε  ότι στο Βερμόντ ο κόσμος προτιμά να ντύνεται ζεστά και “δεν ενδιαφέρεται για την μόδα”, ερωτηθείς για την ενδυματολογική του εμφάνιση στη διάρκεια της ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

“Ξέρετε, στο Βερμόντ ντυνόμαστε ζεστά. Κάτι ξέρουμε από κρύο. Δεν μας ενδιαφέρει τόσο η ωραία μόδα. Θέλουμε να νιώθουμε ζεστά. Και αυτό έκανα σήμερα”, δήλωσε ο Σάντερς στο CBS NEWS.

Ο Σάντερς, πρώην αντίπαλος του Μπάιντεν στις προκριματικές για το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος, ήταν μεταξύ των λίγων προσκεκλημένων στην τελετή, όπου ξεχώρισε λόγω της ενδυμασίας του: εμφανίστηκε με σκούρο χακί μπουφάν (και όχι με κοστούμι ή παλτό, όπως όλοι οι υπόλοιποι), τεράστια, μάλλινα γάντια με σχέδια και έναν κίτρινο φάκελο παραμάσχαλα.

Η εμφάνισή του έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο Μπέρνι πήγε στην ορκωμοσία γιατί ήταν στο δρόμο του για το φαρμακείο», σχολίασε ένας χρήστης στο διαδίκτυο, που κατακλύστηκε από αστεία «μιμίδια» του 79χρονου γερουσιαστή.

Η σύζυγός του, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αποκάλυψε όμως ότι το μπουφάν ήταν χριστουγεννιάτικο δώρο από τον γιο τους: «Ένα μπουφάν του Βερμόντ, γάντια του Βερμόντ, χιούμορ του Βερμόντ», είπε η Τζέιν Ο’Μίρα Σάντερς.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα