Σάσα Μπάρον Κοέν: Υπέβαλε σε ανιχνευτή παιδοφιλίας άνθρωπο του Τραμπ

Σάσα Μπάρον Κοέν: Υπέβαλε σε ανιχνευτή παιδοφιλίας άνθρωπο του Τραμπ

Στο τρίτο επεισόδιο του "Who's America", ο Σάσα Μπάρον Κοέν πέρασε από... ανιχνευτή παιδοφιλίας, Δικαστή, υποψήφιο της Αλαμπάμα, άνθρωπο του Ντόναλντ Τραμπ που έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν, για σεξουαλική κακομεταχείριση ανήλικων κοριτσιών.

Για αρχή, γελοιοποίησε τους λομπίστες των όπλων στις ΗΠΑ. Συνέχισε με όσους έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, ως προς οφείλει η Αμερική να διαχειριστεί θέματα που αφορούν ενδεχόμενα τρομοκρατικά χτυπήματα. Την προβολή του επεισοδίου, ακολούθησε η παραίτηση νομοθέτη που είχε εισηγηθεί την απαγόρευση στη μπούρκα.

To τρίτο επεισόδιο του TV Show “Who’s America”, το οποίο παρακολουθείτε στην COSMOTE TV, είχε έναν ανιχνευτή. Όχι ψεύδους, αλλά παιδοφιλίας. Το alter ego του Cohen, o Συνταγματάρχης της Μοσάντ, Erran Morad έπεισε τον υποψήφιο της Αλαμπάμα, για τη Γερουσία, Δικαστή Roy Moore να υποβληθεί στη συγκεκριμένη διαδικασία. Εδώ θα ήταν χρήσιμο να πούμε πως ο Moore, του οποίου η εκστρατεία χρηματοδοτείται από τον Πλανητάρχη Donald Trump, έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν κατηγορίες για σεξουαλική κακομεταχείριση ανηλίκων κοριτσιών.

Αφότου ζήτησε και εξασφάλισε συνέντευξη με τον Moore, ο Cohen ενημέρωσε πως “το Ισραήλ έχει δημιουργήσει μια νέα τεχνολογία που μπορεί να εντοπίσει στους σεξουαλικούς παραβάτες και ειδικά τους παιδόφιλους”.

Και αυτό το επεισόδιο -όπως αναμενόταν- συνοδεύτηκε από αντιδράσεις. Ο Roy Moore εξέδωσε ανακοίνωση. Έγραψε ότι “τον Φεβρουάριο του 2018 με είχαν προσκαλέσει στην Washington DC για να παραλάβω βραβείο, για τη στήριξη μου στο Ισραήλ, στον εορτασμό για τα 70α χρόνια του, ως έθνους. Επειδή η Αλαμπάμα ήταν πάντα μπροστάτισσα στη στήριξη του Ισραήλ και επειδή μοιράζομαι την ίδια πίστη στο Θεό, ως Δημιουργό και Υποστηρικτή της ζωής, όπως το Ισραήλ τελικά δέχθηκα την πρόσκληση. Πλήρωσα τα έξοδα και δεν έλαβα την παραμικρή αμοιβή. Δεν ήξερα ότι ο Sacha Cohen ή η σειρά της Showtime TV είχε ως στόχο να με εξευτελίσει, να με ντροπιάσει και να κάνει πλάκα όχι μόνο εις βάρος του Ισραήλ, αλλά και συντηρητικούς θρήσκους, όπως οι Sarah Palin, Joe Walsh και Dick Cheney. Δεν απολογούμαι για την πίστη μου στο Θεό ή για την κοινή θρησκεία και πολιτιστική κληρονομιά που μοιράζεται το Ισραήλ με την Αμερική {…} Δεν χρειάζομαι τον Sacha Cohen να μου πει ποια είναι η Αμερική. Μπορώ να του πω ότι η Αμερική είναι ένα υπερήφανο έθνος, που ξεπήδησε από ταπεινά ξεκινήματα και τη δυνατή πίστη στο Θεό, τις αρετές και το ήθος“. Επιφυλάχθηκε και των νόμιμων δικαιωμάτων του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα