Σιάτλ: Ερωτική απογοήτευση πίσω από το μαθητή που σκόρπισε το θάνατο

Σιάτλ: Ερωτική απογοήτευση πίσω από το μαθητή που σκόρπισε το θάνατο

Τα μηνύματα που έστειλε ο 14χρονος δράστης που σκόρπισε τον θάνατο σε σχολείο στο Σιάτλ (Vid)

Ερωτική απογοήτευση φαίνεται πως κρύβεται πίσω από το μακελειό στο Σιάτλ όπου ο 14χρονος Τζέιλεν Φράιμπεργκ εισέβαλε στην καφετέρια του σχολείου του κι άνοιξε πυρ σκοτώνοντας την 14χρονη συμμαθήτριά του Ζόι Γκαλάσο και τραυματίζοντας στο κεφάλι τέσσερις μαθητές, μεταξύ των οποίων δύο εξάδελφοί του, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο 14χρονος πριν ανοίξει πυρ έστειλε σε μια φίλη του μια φωτογραφία του με ένα όπλο ανάμεσα στα πόδια του. "Πάρε με τηλέφωνο πριν το κάνω αυτό", έγραψε σε μήνυμά του στο Facebook. Τα δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ο 14χρονος είχε κάποια θέματα με μια κοπέλα. "Μην κάνεις τον κόπο να έρθεις στην κηδεία μου", της έγραψε σε μήνυμα στις 18 Οκτωβρίου, ενώ τέσσερις μέρες αργότερα της έγραφε: "Όρισα ημερομηνία. Θα το μετανιώσεις που δεν μου μιλάς. Δεν έχεις ιδέα σε τι αναφέρομαι, αλλά θα δεις σύντομα. Μπανγκ, μπανγκ, είμαι νεκρός".

Η κοπέλα φαίνεται πως σταμάτησε να του μιλάει και το τελευταίο που έκανε ο 14χρονος ήταν να της στείλει μια φωτογραφία με ένα όπλο ανάμεσα στα πόδια του. Λίγα λεπτά αργότερα ο νεαρός άνοιξε πυρ ενώ ο θείος του είπε πως λίγο πριν σκορπίσει το θάνατο, έστειλε ένα μήνυμα υπό τον τίτλο Η κηδεία μου, λέγοντας που θέλει να αφήσει τα υπάρχοντά του και πως θέλει να θαφτεί με το καπέλο του.

πηγή: nbcnews.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σιάτλ: Υπέκυψε στα τραύματά της και δεύτερη μαθήτρια που είχε τραυματιστεί σοβαρά από τα πυρά συμμαθητή της

SHARE:

24Media Network