Κωνσταντινούπολη: Σκάνδαλο με το καλημέρα στο νέο αεροδρόμιο – Έχει άρωμα Ερντογάν

Κωνσταντινούπολη: Σκάνδαλο με το καλημέρα στο νέο αεροδρόμιο – Έχει άρωμα Ερντογάν
Αποψη του νέου αεροδρομίου AP

Οι κάτοχοι του μοναδικού (προσώρας) εστιατορίου του νέου αεροδρομίου στην Κωνσταντινούπολη είναι συνέταιροι των παιδιών του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στο ολοκαίνουργιο (και τεράστιο) αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται σε λειτουργία ένα και μόνο εστιατόρια (προς το παρόν, στη συνέχεια θα ανοίξουν και άλλα). Αυτό το εστιατόριο λοιπόν ανήκει σε συνεταίρους των παιδιών του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! Τυχαίο;

Οπως αποκάλυψε λοιπόν η τουρκική σελίδα T24, το εστιατόριο “Cay Saati” ανήκει στους Μουσταφά Εσενκάλ και Αλί Μπεχαντίρ Γεσίλ οι οποίο είναι συνέταιροι με τους Μπιλάλ και Σουμέγε Ερντογάν σ’ άλλο εστιατόριο!

Μάλιστα, στο εστιατόριο αυτό τα παιδιά του Τούρκου προέδρου κατέχουν και το μεγαλύτερο μέρος αυτού το οποίο αποτιμάται περίπου στις 180.000 δολάρια.

Εν τω μεταξύ το θέμα με το κατάστημα στο αεροδρόμιο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από καταγγελία πελάτη ο οποίος διαμαρτυρήθηκε στο twitter ότι το εστιατόριο ήταν πολύ ακριβό για τις υπηρεσίες που προσέφερε.

Δημοσιεύοντας τη σχετική απόδειξη στο διαδικτυακό μέσο, το πουλόβερ των περαιτέρω αποκαλύψεων ξηλώθηκε πολύ γρήγορα και έτσι ο Τύπος “έφτασε” μέχρι τους ιδιοκτήτες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα