Συνάντηση Χάρη Δούκα – Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Διαβάζεται σε 1'
Συνάντηση Χάρη Δούκα – Εκρέμ Ιμάμογλου
Συνάντηση Χάρη Δούκα – Εκρέμ Ιμάμογλου ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ/EUROKINISSI

Συνάντηση με τον Εκρέμ Ιμάμογλου είχε ο Χάρης Δούκας στην Κωνσταντινούπολη. Η ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων στο Facebook.

Με τον Εκρέμ Ιμάμογλου συναντήθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας στην Κωνσταντινούπολη, μετά από επίσημη πρόσκληση του Δημάρχου της Πόλης.

Όπως αναφέρει ο Χάρης Δούκας σε ανάρτησή του στο Facebook, σήμερα είχε διμερή συνάντηση με τον Ιμάμογλου, ενώ προσθέτει πως είναι δέσμευσή του να συνεργαστούν στενά για την ευημερία των πολιτών και την πρόοδο των δύο πόλεων.

Η ανάρτηση του Χάρη Δούκα

“Ήταν μεγάλη μου χαρά να αποδεχτώ την πρόσκληση του Εκρέμ Ιμάμογλου, να παρευρεθώ στη χθεσινή εκδήλωση για την ημέρα της Ευρώπης και σήμερα να έχω διμερή συνάντηση μαζί του. Τον ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή. Είναι δέσμευσή μας να συνεργαστούμε στενά για την ευημερία των πολιτών και την πρόοδο των ιστορικών πόλεών μας. Θα συνεχίσω τις επαφές μου με δημάρχους, προκειμένου στις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές, να επικρατήσουν οι προοδευτικές φωνές κόντρα στον λαϊκισμό και τη μισαλλοδοξία” αναφέρει στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα