Σοκ στις ΗΠΑ: Σκότωσαν την 5χρονη εγγονή τους επειδή λέρωσε το εσώρουχό της

Σοκ στις ΗΠΑ: Σκότωσαν την 5χρονη εγγονή τους επειδή λέρωσε το εσώρουχό της
twitter/Park Forest Police

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται οι φρικιαστικές λεπτομέρειες του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου ενός 5χρονου κοριτσιού από τους παππούδες του. "Τέρατα" χαρακτηρίζει το ζευγάρι η μητέρα του κοριτσιού.

Ένα σοκαριστικό έγκλημα έλαβε χώρα στο Σικάγο, όπου ο παππούς και η γιαγιά ενός 5χρονου κοριτσιού το ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου.

Τις λεπτομέρειες του φρικιαστικού περιστατικού έκαναν γνωστές οι εισαγγελικές αρχές του Ιλινόις στην αρχή της εβδομάδας, και αναφέρουν ότι το κορίτσι μαστιγώθηκε δώδεκα φορές με ζώνη επειδή λέρωσε το εσώρουχό της. Μάλιστα ο παππούς φέρεται να ομολόγησε ότι ήταν “λίγο πιο σκληρός” κατά τη διάρκεια της θανατηφόρας επίθεσης.

Η 5χρονη Jada Moore, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, είχε υποστεί ξυλοδαρμό για περισσότερο από δύο μήνες, με αποτέλεσμα να έχει σοβαρές κακώσεις που συνήθως παρατηρούνται σε θύματα τροχαίων δυστυχημάτων, σύμφωνα με το NBC Chicago.

Οι παππούδες του θύματος, ο Klent Elwoods, 62 ετών, και η σύζυγός του, Lisa Jones, 57 ετών, από το Park Forest, συνελήφθησαν και κατηγορούνται για φόνο πρώτου βαθμού για το θάνατο της Jada. Από την ιατροδικαστική έκθεση της κομητείας Cook προκύπτει ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία που προκλήθηκε από πολλαπλούς τραυματισμούς λόγω κακοποίησης του παιδιού.

Το φρικτό έγκλημα ήρθε στο φως όταν η αστυνομία και οι νοσοκόμοι κλήθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού στην οδό Osage Street μετά τις 11 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής έπειτα από αναφορά για ένα παιδί που “δεν ανταποκρίνεται”.

Ο Elwoods ήταν το άτομο που κάλεσε το 100, παραδεχόμενος σε έναν αποστολέα: “Χτυπούσα τη μικρή μου εγγονή και βγήκα εκτός εαυτού”, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την Jada “ξαπλωμένη στον καναπέ εντελώς γυμνή”.

“Θέλω να μάθω γιατί”, δήλωσε η μητέρα της στο NBC NEWS. “Νόμιζα ότι αυτός ο άντρας ήταν σωστός άνθρωπος, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα τέρας. Αυτός και η γυναίκα του” είπε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα