Σοκαριστικό: Μετέδωσε ‘ζωντανά’ τον φίλο της να βιάζει ανήλικη

default image

Ο σύντροφός της γυναίκας επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια 17χρονη και αυτή έκανε live streaming μέσω του Periskope του Twitter

Σοκ προκαλεί η είδηση που έρχεται από τις ΗΠΑ, με μια γυναίκα από το Οχάιο να κατηγορείται ότι μετέδωσε “ζωντανά” μέσω της εφαρμογής Periscope του Twitter, τον βιασμό μίας έφηβης.

Η Μαρίνα Λόνινα και ο σύντροφός της Ρέιμοντ Γκέιτς είναι οι κατηγορούμενοι. Σύμφωνα με τις αρχές, ο Γκέιτς επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια 17χρονη στην πόλη Κολόμπους στις 27 Φεβρουαρίου. Η Λόνινα μετέδωσε σε live streaming όλη την πράξη μέσω του Periscope του Twitter. Κάποιος που είδε την μετάδοση ενημέρωσε τις αρχές και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της.

Το ζευγάρι κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για βιασμό, απαγωγή και σεξουαλική επίθεση, με την Λόνινα, να αρνείται κατηγορηματικά ότι προέβη στην συγκεκριμένη ενέργεια.

Το Twitter μέχρι στιγμής έχει αρνηθεί να κάνει κάποιο σχόλιο ενώ οι όροι χρήσης του Periscope αναφέρουν ότι τέτοιου είδους περιεχόμενο απαγορεύεται. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εφαρμογή συνδέεται με κάποια παράβαση.

Στο παρελθόν έχει καταγραφεί η περίπτωση μιας γυναίκας, η οποία σε live streaming έδειχνε την επιστροφή της στο σπίτι με αυτοκίνητο ενώ ήταν μεθυσμένη. Ένας δολοφόνος, επίσης, μετέδιδε πλάνα του εαυτού του από φυλακή των ΗΠΑ για αρκετές μέρες πριν οι αρμόδιοι αντιληφθούν τι συμβαίνει και του κατάσχουν το κινητό. Ακόμη, έφηβοι στη Γιούτα των ΗΠΑ συνελήφθησαν όταν μετέδωσαν “ζωντανά” την κλοπή ενός μικρού φορτηγού από τους ίδιους.

Το Periscope ξεκίνησε πέρσι και έχει φιλοξενήσει περισσότερες από 100 εκατ. μεταδόσεις.

Πηγή: BBC

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα