Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας στις ΗΠΑ έσωσε τέσσερα αδέλφια από φλεγόμενο σπίτι

Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας στις ΗΠΑ έσωσε τέσσερα αδέλφια από φλεγόμενο σπίτι
youtube printscreen

Ένας άνδρας από την Αϊόβα έσωσε τέσσερα αδέλφια, τα οποία κοιμόντουσαν στο φλεγόμενο σπίτι τους. Ο ίδιος βρέθηκε στην περιοχή μετά από λάθος στροφή.

Πραγματικό “ήρωα” χαρακτηρίζουν τα αμερικανικά ΜΜΕ έναν άνδρα από την Αϊόβα, που βοήθησε να σωθούν τέσσερα αδέλφια από το φλεγόμενο σπίτι τους, όταν έστριψε σε λάθος δρόμο και “έπεσε” πάνω στην πύρινη “κόλαση”.

Ο Μπρέντον Μπιρτ ανέλαβε δράση μόλις είδε το σπίτι τυλιγμένο στις φλόγες και άρχισε να φωνάζει. Η ιδιοκτήτρια, Τέντερ Λέμαν, απουσίαζε από το σπίτι, αλλά τα τρία παιδιά της κι ο 22χρονος αδελφός τους κοιμόντουσαν όταν οι φλόγες άρχισαν να καταστρέφουν την οικία, χωρίς να σημάνουν συναγερμό οι ανιχνευτές καπνού.

Ο άνδρας άρχισε να χτυπά με μανία τα παράθυρα και τους τοίχους του σπιτιού σε μια προσπάθεια να ειδοποιήσει όσους βρίσκονταν μέσα. Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην είσοδο του σπιτιού, που δείχνει τα αδέλφια να απομακρύνονται την ώρα που η φωτιά μαίνεται στο σπίτι τους.

Τα αδέλφια ξύπνησαν από τα χτυπήματα και τις κραυγές του άνδρα και στο βίντεο διακρίνονται τα τρία μικρότερα να βγαίνουν τρέχοντας από την μπροστινή πόρτα και λίγο αργότερα να ακολουθεί κι ο μεγαλύτερος αδελφός τους.

«Κάθε δευτερόλεπτο τα πράγματα γίνονταν χειρότερα. Σκέφτηκα ότι κάποιος θα πρέπει να είναι μέσα επειδή ήταν πολύ αργά τη νύχτα. Ήξερα ότι έπρεπε να δράσω γρήγορα», δήλωσε ο άνδρας σε τοπικά ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα