Σοκαριστικό βίντεο: Δασκάλα βάζει παιδιά να λιθοβολήσουν 4χρονο αγόρι

Δασκάλα βάζει παιδιά να λιθοβολήσουν 4χρονο αγόρι

Στόχος της δασκάλας ήταν ο μικρός, που έκλαιγε και προσπαθούσε να καλύψει το πρόσωπό του, να πάρει ένα μάθημα

Σοκ προκαλεί βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το Αρκάνσας των ΗΠΑ, καθώς δείχνει μικρά παιδιά να λιθοβολούν άλλο παιδί ενώ αυτό κλαίει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες σε παιδικό σταθμό και καταγγέλθηκε στις αρχές από δασκάλα που εργάζεται σ' αυτόν. Η δασκάλα ανέφερε ότι ήταν στην αυλή με άλλους υπαλλήλους του σταθμού όταν είδε συνάδελφό να της λέει σε ένα παιδί να καθίσει κάτω. Ο 4χρονος πήρε μερικές πέτρες και τις πέταξε στο έδαφος, με την δασκάλα να λέει στα άλλα παιδιά να τον λιθοβολήσουν για να πάρει ένα μάθημα. Τα παιδιά υπάκουσαν και στο βίντεο φαίνονται τουλάχιστον έξι από αυτά να πετούν πέτρες στον 4χρονο.

ADVERTISING

Η δασκάλα που προχώρησε στην καταγγελία απαθανάτισε το περιστατικό και το έστειλε με email στην αστυνομία. "Παρατήρησα περίπου έξι παιδιά να ρίχνουν πέτρες σε ένα λευκό αγόρι. Αυτό κάθεται κάτω, έχει καλύψει το πρόσωπό του και κλαίει. Μια φωνή από πίσω ακούγεται να λέει 'Θα μάθει να σταματάει, αρκετά", ανέφερε ο αστυνομικός που είδε το εν λόγω βίντεο.

Η δασκάλα που κατηγορείται είπε στις αρχές ότι τα παιδιά πετούν συνεχώς πέτρες. Καμία σύλληψη δεν έχει γίνει για την υπόθεση.

Πηγή: 

Fox13

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πενταμελής οικογένεια πήγε για πικ-νικ δίπλα σε τσιτάχ και έτρεχε να σωθεί

Στο νοσοκομείο 51χρονος στην Αϊόβα - Τον πυροβόλησε ο σκύλος του

Βίντεο: Μαρμότα προκαλεί κυκλοφοριακό χάος και πέφτει νεκρή από αστυνομικά πυρά

SHARE:

24Media Network