Εισιτήρια τέλος σε 30 δευτερόλεπτα για τον Πάπα Φραγκίσκο

A pilgrim waves the U.S. flag as Pope Francis arrives to lead his general audience in St. Peter's Square at the Vatican April 30. (CNS photo/Paul Haring) (April 30, 2014) See POPE-AUDIENCE April 30, 2014.
A pilgrim waves the U.S. flag as Pope Francis arrives to lead his general audience in St. Peter's Square at the Vatican April 30. (CNS photo/Paul Haring) (April 30, 2014) See POPE-AUDIENCE April 30, 2014. CNS/PAUL HARING

Μόλις 30 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν για να εξαντληθούν τα 10.000 εισιτήρια για τη λειτουργία που θα τελέσει ο πάπας Φραγκίσκος στη Φιλαδέλφεια

Εξαντλήθηκαν μέσα σε 30 μόλις δευτερόλεπτα, 10.000 εισιτήρια για την λειτουργία που θα τελέσει ο πάπας Φραγκίσκος στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ αργότερα μέσα στον μήνα, ανακοίνωσε χθες Τετάρτη η Αρχιεπισκοπή της Φιλαδέλφειας

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη καθώς όλες οι εκδηλώσεις, στις οποίες θα παρευρεθεί ο πάπας κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ στις 17-22 Σεπτεμβρίου έχουν συγκεντρώσει τεράστιο ενδιαφέρον μεταξύ των καθολικών των ΗΠΑ.

Μία ημέρα νωρίτερα, 10.000 εισιτήρια για την υπαίθρια ομιλία που θα εκφωνήσει ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στο Εμπορικό Κέντρο της Ανεξαρτησίας στη Φιλαδέλφεια, εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις δύο λεπτά.

Η λειτουργία θα πραγματοποιηθεί την επομένη της ομιλίας, σε εξωτερικό χώρο και συγκεκριμένα στο Benjamin Franklin Parkway, έξω από το Μουσείο Τέχνης, στο πλαίσιο της διάσκεψης της Παγκόσμιας Συνάντησης Οικογενειών.

Και για τις δύο εκδηλώσεις τα εισιτήρια διατέθηκαν δωρεάν στο Διαδίκτυο.

Ο πάπας θα φθάσει στην Ουάσινγκτον στις 22 Σεπτεμβρίου και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις ΗΠΑ θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ενώ θα μιλήσει και στο αμερικανικό Κογκρέσο.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη όπου θα μιλήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και θα πραγματοποιήσει τελετή στην Madison Square Garden.

Τελευταίος σταθμός της επίσκεψής του θα είναι η Φιλαδέλφεια, στις 26-27 Σεπτεμβρίου.

(Πηγή: AΠΕ)

SHARE:

24Media Network