Στα βήματα του δολοφόνου: Το νέο φιλμ - εργασία της αδερφής του Τζιχάντι Τζον

Στα βήματα του δολοφόνου: Το νέο φιλμ - εργασία της αδερφής του Τζιχάντι Τζον
© REX

Την ταινία μικρού μήκους 'Στα βήματα του δολοφόνου' παρουσίασε στο πανεπιστήμιο η αδερφή του δήμιου της Τζιχάντ, του οποίου η ταυτότητα αποκαλύφτηκε

Η 19χρονη αδερφή του δήμιου του ισλαμικού κράτους, φοιτήτρια επικοινωνίας στο πανεπιστήμιο Μίντλσεχ, παρουσίασε μια ταινία μικρού μήκους που πραγματεύεται την ιστορία ενός μανιακού δολοφόνου με κουκούλα, ο οποίος κραδαίνοντας μαχαίρι κυνηγά μια μαθήτρια. Η είδηση έρχεται στο φως από τη βρετανική Daily Mail, λίγες μόνο μέρες μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας του ανθρώπου που αποκεφάλισε δεκάδες ανθρώπους τους τελευταίους μήνες στο όνομα του Ιερού Πολέμου και του Ισλάμ.

Στα βήματα του δολοφόνου: Το νέο φιλμ - εργασία της αδερφής του Τζιχάντι Τζον

Ο Τζιχαντιστής που αποκεφαλίζει στο όνομα του Ισλάμ. Αριστερά σε μια φωτογραφία όταν ήταν στο δημοτικό στη Μ. Βρετανία

Η 19χρονη της οποία η ταυτότητα παραμένει μυστική εξηγεί πως το φιλμ φτιάχτηκε στα πλαίσια εργασίας, με στόχο να δείξει πως η εκδίκηση δεν είναι ποτέ η λύση. "Δείξαμε και αναπαραστήσαμε αυτό τον δολοφόνο με την κουκούλα, σε χαμηλό φωτισμό και με τρόπο που να προκαλεί μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα στον θεατή. Το κάναμε για να δείξουμε πως ο δολοφόνος μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε" αναφέρει η φοιτήτρια.

Asra Emwazi - sister of Jihadi John Mohammed Emwazi
picture identified from her University blog via Lucy Osborne
Asra Emwazi - sister of Jihadi John Mohammed Emwazi picture identified from her University blog via Lucy Osborne ASRA EMWAZI - SISTER OF JIHADI JOHN MOHAMMED EMWAZI PICTURE IDENTIFIED FROM HER UNIVERSITY BLOG VIA LUCY OSBORNE

Η αδερφή του δήμιου, της οποίας η ταυτότητα παραμένει για ευνόητους λόγους κρυφή

Σε μια ανατριχιαστική σύμπτωση η αδερφή του μακελάρη συνεχίζει: "Ο δολοφόνος μπορεί να είναι ένας φίλος, μέλος της οικογένειας, δάσκαλος ή και κάποιος που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ. Παρόλα αυτά, ο δολοφόνος γνωρίζει τον πρωταγωνιστεί, τον παρακολουθεί".

Στα βήματα του δολοφόνου: Το νέο φιλμ - εργασία της αδερφής του Τζιχάντι Τζον
© REX

Στιγμιότυπο από την ταινία της αδερφής του Τζιχαντιστή

Φυσικά, η όλη προσπάθεια της νεαρής φοιτήτριας δεν είναι να δικαιολογήσει την πορεία του αδερφού της. Το αντίθετο! "Η αναπαράσταση αυτή δίνει το αποκρυπτογραφημένο μήνυμα πως το bullying είναι λάθος, ότι εμείς οι άνθρωποι δεν πρέπει να δημιουργούμε στερεότυπα και να τους κάνουμε στόχο εξαιτίας του περίγυρου, του χρώματος του δέρματός τους ή την πίστη τους", εξηγεί.

Δείτε το βίντεο με κάποιες σκηνές του φιλμ

Πηγή: Daily Mail

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γόνος ευκατάστατης οικογένειας της Βρετανίας ο δήμιος του ISIS

Αυτός είναι ο δήμιος του Τζιχάντ. Φοιτούσε με ελληνοκύπρια ποπ σταρ

SHARE:

24Media Network