Στην υγεία των κορόιδων: Εν καιρώ κρίσης ο Ερντογάν έχει 8 VIP αεροπλάνα

Στην υγεία των κορόιδων: Εν καιρώ κρίσης ο Ερντογάν έχει 8 VIP αεροπλάνα
Ο Ερντογάν σε πτήση AP

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι αποκάλυψε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του 8 VIP αεροπλάνα!

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά οκτώ (8) VIP αεροπλάνα έχει στη διάθεσή του για τις μετακινήσεις του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Δεν πρόκειται για αυθαίρετο συμπέρασμα αλλά για επίσημη παραδοχή του αντιπροέδρου της Τουρκίας Φουάτ Οκτάι σε ερώτηση βουλευτή της αξιωματικής αντιπόλιτευσης του κεμαλικού κόμματος!

Η απάντηση άφησε άναυδο το βουλευτή, κυρίως για τον κυνισμό της. Πολύ λογικά, ο Ουτκού Τσακιροζέρ (που έκανε την ερώτηση) συμπέρανε ότι “το γεγονός ότι ένα και μόνο άτομο διαθέτει 8 αεροσκάφη ενώ η χώρα παλεύει με μία μεγάλη οικονομική κρίση είναι αξιοσημείωτο”.

Αποκάλυψε δε ότι ο συνολικός αριθμός των VIP αεροσκάφων που βρίσκονται στη διάθεση της κυβέρνησης (αλλά και της αστυνομίας) είναι 15!

Ο Ερντογάν όμως δεν περιορίζει την πολυτέλεια μόνο στις εναέριες μετακινήσεις του. Θέλει ανέσεις και στις επίγειες. Ο Τούρκος πρόεδρος, σύμφωνα με δημοσιογραφική έρευνα που είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν ένα χρονο, έχει σε χρήση 268 αυτοκίνητα!

Ο δε συνολικός στόλος των κρατικών αυτοκινήτων στην Τουρκία ξεπερνάει τις 128000 και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο αναλογικά και με τον πληθυσμό της χώρας…

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα