Στην Σούδα ο Τραμπ το προσεχές τριήμερο

O Ντόναλντ Τραμπ αποβιβάζεται από το προεδρικό αεροσκάφος
O Ντόναλντ Τραμπ αποβιβάζεται από το προεδρικό αεροσκάφος AP

Πιθανή θεωρείται η στάση του προεδρικού αεροσκάφους στην νατοϊκή βάση για ανεφοδιασμό, κατά την μετάβαση του Αμερικανού Προέδρου στην Σιγκαπούρη για την συνάντηση με τον Κιμ.

Στάση στη ΝΑΤΟϊκή βάση της Σούδας, αναμένεται να κάνει τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα το Air Force One, το αεροπλάνο της αμερικανική προεδρίας, που θα μεταφέρει τον Ντόναλντ Τραμπ στη Σιγκαπούρη για την συνάντησή του με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, την ερχόμενη Τρίτη 12 Ιουνίου.

Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες της στάσης του προεδρικού αεροσκάφους στην Σούδα, καθώς όλα τα ενδεχόμενα και ο σχεδιασμός μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή για λόγους ασφαλείας. Άγνωστο παραμένει επίσης, αν ο αμερικανός Πρόεδρος θα επισκεφτεί τους αμερικανούς στρατιώτες που σταθμεύουν στη Σούδα, ή αν ο ανεφοδιασμός θα γίνει με κλειστές τις πόρτες του αεροπλάνου, χωρίς καν ο αμερικανός Πρόεδρος να κατεβεί από αυτό, που είναι και η πιθανότερη εκδοχή.

Το μόνο βέβαιο είναι πως οι δυνάμεις στη Σούδα θα βρίσκονται σε επιφυλακή το προσεχές τριήμερο για να καλύψουν κάθε ενδεχόμενο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ
SHARE: