Στρασβούργο: Ο εγκλωβισμένος Νίκος Ανδρουλάκης περιγράφει στο News 24/7 την στιγμή της επίθεσης

Στρασβούργο: Ο εγκλωβισμένος Νίκος Ανδρουλάκης περιγράφει στο News 24/7 την στιγμή της επίθεσης
Ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης Eurokinissi

Από το Στρασβούργο και το σημείο που είναι εγκλωβισμένος μιλά στο News 24/7 o Νίκος Ανδρουλάκης. Λεπτό προς λεπτό η επίθεση όπως την έζησε ο Έλληνας ευρωβουλευτής και ενώ είναι στο κατάστημα με 30 ακόμη άτομα. Ανάμεσά τους και μωρά.

Τις τραγικές στιγμές της ένοπλης επίθεσης στο Στρασβούργο και ενώ είναι εγκλωβισμένος μέσα σε κατάστημα στο Στρασβούργο περιγράφει στο Νews 24/7 o ευρωβουλευτής Νίκος Ανδουλάκης.

“Ήμουν σε ένα κατάστημα στο κέντρο της αγοράς και ξαφνικά ακούστηκαν απανωτοί πυροβολισμοί. Αμέσως ήρθε η αστυνομία και μας είπε μπείτε όλοι μέσα στο μαγαζί. Έσβησαν τα φώτα και μας είπαν καθίστε κάτω και στο πίσω μέρος του μαγαζιού” σημειώνει στο News 24/7. Ψύχραιμος και ενώ είναι στα σκοτεινά εντός του καταστήματος για λόγους ασφαλείας συμπλήρωσε ότι “τουλάχιστον τρία άτομα ήταν στο έδαφος γεμάτοι άιματα. Οι πυροβολισμοί πέσανε δίπλα μας” και καταλήγει λέγοντας: “Είμαι εγκλωβισμένος στο κατάστημα, μαζί με ακόμη 30 άτομα, στο πίσω μέρος του καταστήματος χωρίς φώτα και ανάμεσά μας είναι και μωρά”.

Λίγη ώρα αργότερα ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες στο twitter από το σημείο που βρίσκεται:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα