Συγκλονίζει ο θάνατος 22χρονης τουρίστριας στην Νέα Ζηλανδία

Συγκλονίζει ο θάνατος 22χρονης τουρίστριας στην Νέα Ζηλανδία
H 22χρονη Grace Millane

Μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της, οι αρχές της Νέας Ζηλανδίας εντόπισαν το πτώμα της 22χρονης λίγο έξω από το Όκλαντ.

Έρευνα για τον θάνατο της βρετανίδας τουρίστριας, Grace Millane διεξάγουν οι αρχές της Νέας Ζηλανδίας, μετά τον εντοπισμό του πτώματός της στα περίχωρα της πρωτεύουσας της χώρας, Όκλαντ.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό ερευνητή Σκοτ Μπίαρντ, το πτώμα, που πιστεύεται ότι ανήκει στην 22χρονη, δεν έχει ταυτοποιηθεί επίσημα, όμως, οι αρχές προχώρησαν ήδη στην σύλληψη ενός 26χρονου άνδρα που φέρεται να ως υπεύθυνος για την δολοφονία της.

Η νεαρή Grace, που ταξίδευε μόνη στη Νέα Ζηλανδία για δύο εβδομάδες, μετά από ένα ταξίδι με φίλους στην Νότιο Αφρική, τελευταία φορά εθεάθη το απόγευμα της 1ης Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον θάνατο της 22χρονης ήρθε, χθες, μετά τον έλεγχο υλικού από κύκλωμα κλειστής τηλεόρασης του ξενοδοχείου στο οποίο εθεάθη για τελευταία φορά, αλλά και τον εντοπισμό ενός οχήματος.

Ο άνδρας που κατηγορείται, εθεάθη με την Millane την νύχτα της εξαφάνισής της και αναμένεται να παρουσιαστεί το δικαστήριο την Δευτέρα.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, η οικογένεια της 22χρονης ήταν συντετριμμένη όταν ενημερώθηκε ότι πλέον ερευνάται η δολοφονία της και όχι η εξαφάνισή της. Την Παρασκευή, ο πατέρας της νεαρής κοπέλας είχε απευθύνει δημόσια έκκληση για τον εντοπισμό της κόρης του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα