Συναγερμός στο Λονδίνο - Έκλεισε σταθμός λόγω διαρροής αερίου

Five British Transport Police officers patrol the street in Highbury, London.
Five British Transport Police officers patrol the street in Highbury, London. PA ARCHIVE IMAGES

Κλειστός ο σταθμός Charing Cross εξαιτίας μεγάλης διαρροής αερίου στην περιοχή - Σημαντικές καθυστερήσεις τραίνων

Ο σταθμός Charing Cross του Λονδίνου έκλεισε νωρίς το πρωί της Τρίτης εξαιτίας «μεγάλης» διαρροής αερίου στην περιοχή, όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική και η εταιρεία διαχείρισης σιδηροδρόμων, ενώ η αστυνομία απομάκρυνε εκατοντάδες ανθρώπους από ένα ξενοδοχείο και ένα νυχτερινό κέντρο.

"Περίπου 1.450 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από ένα κοντινό ξενοδοχείο και ένα νυχτερινό κέντρο", ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου, ενώ πρόσθεσε ότι μέλη της συνδράμουν την αστυνομία καθώς υπάρχει μεγάλη διαρροή αερίου σε κεντρικό αγωγό στην Κρέιβεν Στριτ οφ Στραντ.

ADVERTISING

Η πυροσβεστική ανέφερε ότι ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 02:00 (τοπική ώρα, 04:00 ώρα Ελλάδας) και έστειλε στο σημείο δύο πυροσβεστικά οχήματα μαζί με δύο μονάδες αποτελούμενες από 20 πυροσβέστες.

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων αντιμετωπίζουν το περιστατικό και έχουν αποκλείσει τους γύρω δρόμους, καθώς έχουν ανιχνευτεί υψηλά επίπεδα αερίου στην ατμόσφαιρα.

Εξαιτίας του περιστατικού, κλειστοί παραμένουν οι σταθμοί Charring Cross και Waterloo East, με αποτέλεσμα τα τραίνα να εκτρέπονται, και συνακόλουθες καθυστερήσεις οι οποίες αναστάτωσαν τους κατοίκους του Λονδίνου.

Τα βρετανικά μέσα κάνουν λόγο για "χάος" στις μετακινήσεις εξαιτίας του περιστατικού.

SHARE:

24Media Network