Συναγερμός στο Μαϊάμι: Κατέρρευσε ξαφνικά πολυώροφο κτίριο – Μία νεκρή και τραυματίες

Συναγερμός στο Μαϊάμι: Κατέρρευσε ξαφνικά πολυώροφο κτίριο – Μία νεκρή και τραυματίες
Twitter @CheechDad09

Φωτογραφίες και βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν πυροσβεστικές δυνάμεις να επιχειρούν στα συντρίμμια 12όροφου κτιρίου που κατέρρευσε στο Μαϊάμι. Επιβεβαιώθηκε μία νεκρή και 8 τραυματίες.

Ένα πολυώροφο κτίριο κατέρρευσε στο Μαϊάμι της Φλόριντα τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (24/6), επιβεβαίωσε το τοπικό πυροσβεστικό τμήμα, χωρίς να έχει ακόμη ενημερωθεί για την αιτία της κατάρρευσης. Μία γυναίκα πέθανε, τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν και υπάρχουν φόβοι για παγιδευμένους στα συντρίμμια.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι, πρόκειται για το κτίριο Champlain Towers, το οποίο περιέχει περισσότερα από 100 παραθαλάσσια διαμερίσματα, στην πόλη Surfside.

Ο θάνατος της γυναίκας αναφέρθηκε από έναν δημοσιογράφο του Associated Press και τον τηλεοπτικό σταθμό CBS.

Ένας άνδρας που ζει σε ένα διπλανό κτίριο περιέγραψε τι συνέβη: “Το κτίριο κουνήθηκε και μετά κοίταξα έξω από το παράθυρο και δεν μπορούσες να δεις, νόμιζα ότι ήταν κάτι σαν μια καταιγίδα”. “Όταν η σκόνη καθαρίστηκε, τα πίσω δύο τρίτα του κτιρίου είχαν φύγει, ήταν κάτω στο έδαφος.”

Σύμφωνα με το Associated Press ένα αγόρι ηλικίας περίπου 10 ετών διασώθηκε.

Η πυροσβεστική κοινοποίησε στο Twitter ότι πάνω από 80 μονάδες βρίσκονται στο σημείο και βοηθούν τις δημοτικές πυροσβεστικές υπηρεσίες.

Δεν είναι ακόμα σαφές πόσοι κάτοικοι ζούσαν στο συγκεκριμένο κτίριο.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media από το σημείο της καταστροφής προκαλούν σοκ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα