Συνελήφθη η 'La Muñeca', η πιο σέξι dealer στον πλανήτη

Συνελήφθη η 'La Muñeca', η πιο σέξι dealer στον πλανήτη

Συνελήφθη η περιβόητη Ana Marie Hernandez, γνωστή και ως La Muñeca - η κούκλα (Pics)

Η Ana Marie Hernandez ήταν καταζητούμενη dealer, και φυγάς επί σειρά ετών.

Γνωστή και ως La Muñeca (η κούκλα), θεωρείτο βασική διακινητής ναρκωτικών από το El Paso στο Σικάγο. Η 38χρονη συνελήφθη την Πέμπτη στο Μεξικό και τώρα περιμένει την έκδοση της στις ΗΠΑ.

Η Ana Marie Hernandez διέφευγε των Αρχών από το 2013, όταν και αποκαλύφθηκε πως περνούσε μεγάλες ποσότητες κοκαίνης από το El Paso, μαζί με τον πρώην άντρα της που ήταν συνοριοφύλακας. Η "La Muñeca" ήταν υπεράνω πάσης υποψίας εξαιτίας της εντυπωσιακής εμφάνισης της.

Ο Daniel Ledezma και η τότε σύντροφος του λοιπόν, έφερναν ναρκωτικά στις Πολιτείες από το Juarez του Μεξικού, ξεκινώντας τη δράση τους το 2004.

Συνελήφθη η 'La Muñeca', η πιο σέξι dealer στον πλανήτη

Ο Ledezma συνελήφθη το 2010. Την ίδια τύχη είχε τώρα και η Hernandez, καθώς μετά από πολλά χρόνια ερευνών, εντοπίστηκε τελικά στην Chihuahua City στο Μεξικό.

Συνελήφθη η 'La Muñeca', η πιο σέξι dealer στον πλανήτη

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η 38χρονη ξόδευε υπέρογκα ποσά για την προσωπική της ζωή, ενώ είχε αγοράσει μια βίλα στο Τέξας. Η ίδια είχε εντοπιστεί πολλές φορές στο Las Vegas, ωστόσο κατάφερνε να διαφεύγει λόγω των διασυνδέσεων της. Πλέον, έχει μεταφερθεί σε σωφρονιστικό ίδρυμα στο Mexico City, μέχρι να μεταφερθεί στις ΗΠΑ όπου και θα περάσει από δικαστήριο.

Εικάζεται ότι οι δραστηριότητες της συνδέονται άρρηκτα με το περίφημο καρτέλ Juarez, ένα από τα μεγαλύτερα του πλανήτη.

(Με πληροφορίες από το abc7chicago)

SHARE:

24Media Network