Συνελήφθη ζευγάρι στο Παρίσι για 'ύποπτο αντικείμενο'

Συνελήφθη ζευγάρι στο Παρίσι για 'ύποπτο αντικείμενο'

Κρατείται ζευγάρι που ταξίδευε στο δρομολόγιο της Air France από το Μαυρίκιο για το Παρίσι, αφού εντοπίστηκε στις αποσκευές του ύποπτο αντικείμενο

Ζευγάρι επιβατών της πτήσης της Air France Μαυρίκιος-Παρίσι, στην οποία ανακαλύφθηκε ύποπτο αντικείμενο, συνελήφθη κατά την προσγείωση στο Παρίσι, ανακοίνωσε αστυνομική πηγή.

Ένας άνδρας και μία γυναίκα έχουν τεθεί υπό κράτησιν από σήμερα το πρωί και η εισαγγελία του Μπομπινί επιβεβαίωσε ότι διεξάγεται έρευνα.

Η γαλλική αεροπορική εταιρεία κατέθεσε μήνυση κατ΄αγνώστων μετά την ανακάλυψη ύποπτου αντικειμένου σε αεροπλάνο της που εκτελούσε την πτήση Μαυρίκιος-Παρίσι, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Η ανακάλυψη του αντικειμένου προκάλεσε την αναγκαστική προσγείωση του Boeing 777 με 459 επιβάτες και 14 μέλη πληρώματος στην Μομπάσα της Κένυας την νύκτα του Σαββάτου προς την Κυριακή.

Χθες, ο γενικός διευθυντής της Air France Φρεντερίκ Γκαζέ δήλωσε ότι το αντικείμενο ήταν ένα σύνολο από χαρτόνια και κάποιο είδος χρονομετρητή και έκανε λόγο για "κακόβουλη πράξη ή για κάτι που έμοιαζε με κακόγουστο αστείο".

Πηγή: ΑΠΕ

SHARE:

24Media Network