Τα διεθνή ΜΜΕ για την επίθεση Κασιδιάρη στην Κανέλλη

default image

Διαβάστε τι μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ για το περιβόητο χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Καννέλη

Το γύρο του κόσμου κάνει η επίθεση του εκπρόσωπου τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου.

Ο Βρετανικός The Guardian σε live για την κρίση στην Ευρωζώνη αναφέρεται στο χαστούκι του  Ηλίας Κασιδιάρης στη Λιάνα Κανέλλη. Η βρετανική εφημερίδα έχει επίσης φωτογραφία από την επίθεση.

Το Αssociated Press από την πλευρά του αναφέρει ότι όλα ξεκίνησαν όταν η  η Ρένα Δούρου αναφέρθηκε στην δικαστική υπόθεση που εκκρεμεί ήδη εις βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για του  εκπρόσωπου  του ακροδεξιού κόμματος  Χρυσή  Αυγής, ο οποίος  βιαιοπράγησε  σε δύο αριστερές  βουλευτές  κατά τη διάρκεια πρωινού  πολιτικό σόου αναφέρει η Washington Post.

Το ABC News μεταδίδει “Μέλος του ακροδεξιού κόμματος σε τηλεοπτική επίθεση” και αναφέρει ότι ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης κατά του Ηλία Κασιδιάρη, περιγράφοντας το περιστατικό. Επισημαίνει επίσης ότι η Χρυσή Αυγή απορρίπτει την ταμπέλα των νεοναζί που της αποδίδουν ενώ κατηγορείται για επιθέσεις κατά των μεταναστών.

Η Le Figaro έχει τίτλο “Εκλεγμένος βουλευτής νεοναζί επιτίθεται σε δύο γυναίκες” και σχολιάζει εκτός από το γεγονός καθαυτό και ότι η Χρυσή Αυγή, η ομάδα πρώην ημιπαράνομων όπως τους χαρακτηρίζει, διεκδικεί με περίπου 4% την εκ νέου είσοδό της στην ελληνική Βουλή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα