Τα διεθνή ΜΜΕ για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα

Τα διεθνή ΜΜΕ για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα
Ρούλα Πισπιρίγκου INTIME

Αντικείμενο σχολιασμού και δημοσιεύσεων κορυφαίων ειδησεογραφικών δικτύων του εξωτερικού, έγινε η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την αποτρόπαιη πράξη της, που χαρακτηρίζεται ως ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα των τελευταίων ετών, σχολιάζουν κορυφαία διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα.

Ενδεικτικά, η ιστοσελίδα του ABC News σχολιάζει την είδηση, μεταφέροντας εικόνες από τη μεταφορά της στην ανακρίτρια. “Πλαισιωμένη από τα ΜΑΤ και με χειροπέδες, εμφανίστηκε στο δικαστήριο για την κατάθεσή της. Φορούσε κουκούλα και προστατευτικό γιλέκο, με τις Αρχές να συγκρατούν το πλήθος κόσμου και δημοσιογράφων, που βρίσκονταν εκεί”, αναφέρει στο άρθρο του το δίκτου.

Η βρετανική DailyMail, πέραν της υπόθεσης, μετέδωσε τις διαμαρτυρίες έξω από το σπίτι της 33χρονης στην Πάτρα, αλλά και τα λεγόμενα της μητέρας της, που δήλωσε ότι “δεν μπορεί να πιστέψει πως η κόρη της ήταν ικανή να σκοτώσει τα τρία παιδιά της”.

Και το δίκτυο του Reuters έκανε εκτενή αναφορά στην υπόθεση, όπου στο άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα προβάλλονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που “έδειξαν” τη μεγάλη ποσότητα κεταμίνης στον οργανισμό της μικρής Τζωρτζίνας.

Ακόμη και ελβετικά ΜΜΕ σχολίασαν την υπόθεση, με το άρθρο του swissinfo να φέρει τον τίτλο “Η Ελληνική αστυνομία συνέλαβε μητέρα που κατηγορείται για τη δολοφονία της μικρής κόρης της”.

Το χρονικό της υπόθεσης που σόκαρε την Ελλάδα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα