Τα δυο μέλη της μοναρχίας που επέλεξε ο Κάρολος για να τον καλύπτουν

Διαβάζεται σε 2'
Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα
Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα AP @Alberto Pezzali

Εν τη απουσία των Καρόλου, Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας βρήκε δυο λύσεις έκτακτης ανάγκης, για να εκπροσωπούν τη μοναρχία.

Η ύπαρξη της μοναρχίας στη Μεγάλη Βρετανία στηρίζεται στο να βλέπει ο λαός τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Με τον βασιλιά Κάρολο να υποβάλλεται σε μακροχρόνια θεραπεία για «πολύ επιθετικό» καρκίνο και τον διάδοχο του, Ουίλιαμ να είναι στο πλευρό της συζύγου του Κέιτ, η οποία επίσης διαγνώστηκε με καρκίνο υπάρχουν κενά στις υποχρεώσεις τους. Που είναι αναρίθμητες.

Κατά την πρώτη του εμφάνιση, μετά τη διάγνωση, στις 8/4 ο Κάρολος κάλεσε για αντικαταστάτες. Έτσι, στην παρέλαση της 120ης επετείου του The Entente Cordiale (βλ. σειρά συμφωνιών που υπογράφηκαν στις 8 Απριλίου 1904 μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλικής Δημοκρατίας) τον κάλυψαν ο μικρότερος αδελφός, πρίγκιπας Εδουάρδος και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Σόφι. Τους Γάλλους εκπροσώπησε η Γαλλίδα Πρέσβης στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ελέν Ντουσέν.

O πρίγκιπας Εδουάρδος και η σύζυγος του, πριγκίπισσα Σόφι. Photo via AP Victoria Jones

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Εδιμβούργου είναι τα μόνα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας που είναι κάτω των 60 ετών. Ο επόμενος είναι ο ηλικίας 10 ετών, πρίγκιπας Τζορτζ, ο οποίος δεν μπορεί να παραβρίσκεται ακόμα μόνος σε βασιλικές εκδηλώσεις.

Ο Έντουαρντ φόρεσε ένα ναυτικό ριγέ κοστούμι με γαλάζιο κουμπί και μια κόκκινη και μπλε γραβάτα, με τη Σόφι να επιλέγει επίσης μπλε αποχρώσεις για το φόρεμα της. Το συνδύασε με μια μπεζ καμπαρντίνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα