Τα σκοπιανά ΜΜΕ για την παραίτηση Κοτζιά

Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς EUROKINISSI

Πρώτο θέμα σε πολλά ΜΜΕ της γείτονος είναι η παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από το υπουργείο Εξωτερικών.

Στις πρώτες θέσεις των ΜΜΕ της FYROM φιγουράρει η είδηση της παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, εξαιτίας και της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία αποτελεί και το βασικό θέμα στην χώρα με την συζήτηση στο κοινοβούλιο για την ψήφιση της συνταγματικής αναθεώρησης να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το πρακτορείο ειδήσεων ΜΙΑ, αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της αγγλικής του έκδοσης: "Ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών παραιτείται, ο πρωθυπουργός αναλαμβάνει".

Τα σκοπιανά ΜΜΕ για την παραίτηση Κοτζιά

"Ο Αλέξης Τσίπρας αποδέχτηκε την παραίτηση του Κοτζιά", είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του πρακτορείου makfax.

ADVERTISING
Τα σκοπιανά ΜΜΕ για την παραίτηση Κοτζιά

Τον στίχο από το ποίημα του Ντίνου Χριστιανόπουλου με τον οποίο σχολίασε την παραίτησή του ο Νίκος Κοτζιάς, χρησιμοποιεί στο σχετικό του δημοσίευμα με τίτλο: "Κοτζιάς στο Twitter:  βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν οτι είμαι σπόρος" το 1tv.

Τα σκοπιανά ΜΜΕ για την παραίτηση Κοτζιά

Με δύο θέματα το press24 αναφέρεται στο γεγονός της παραίτησης Κοτζιά. Το πρώτο τιτλοφορείται χαρακτηριστικά: "Μήνυμα Τσίπρα στην πΓΔΜ μετά την παραίτηση Κοτζιά: Δεν θα δεχτούμε ένταξη σε ΕΕ και ΝΑΤΟ με το συνταγματικό όνομα".

Στο δεύτερο θέμα, ξεκινά και αυτό από την αποστροφή του Νίκου Κοτζιά στο twitter: "βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν οτι είμαι σπόρος".

Τα σκοπιανά ΜΜΕ για την παραίτηση Κοτζιά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κοτζιάς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το παρασκήνιο της παραίτησης Κοτζιά και η ρελάνς Τσίπρα

Κοτζιάς: Ο πρωθυπουργός και υπουργοί έκαναν τις επιλογές τους

Ο Τσίπρας αναλαμβάνει το ΥΠΕΞ

Τσίπρας για παραίτηση Κοτζιά: Δε θα δεχθώ διγλωσσία και προσωπικές στρατηγικές στην εθνική γραμμή

SHARE:

24Media Network