Τα σκοπιανά ΜΜΕ για την παραίτηση Κοτζιά

Τα σκοπιανά ΜΜΕ για την παραίτηση Κοτζιά
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς Eurokinissi

Πρώτο θέμα σε πολλά ΜΜΕ της γείτονος είναι η παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από το υπουργείο Εξωτερικών.

Στις πρώτες θέσεις των ΜΜΕ της FYROM φιγουράρει η είδηση της παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, εξαιτίας και της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία αποτελεί και το βασικό θέμα στην χώρα με την συζήτηση στο κοινοβούλιο για την ψήφιση της συνταγματικής αναθεώρησης να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το πρακτορείο ειδήσεων ΜΙΑ, αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της αγγλικής του έκδοσης: “Ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών παραιτείται, ο πρωθυπουργός αναλαμβάνει”.

“Ο Αλέξης Τσίπρας αποδέχτηκε την παραίτηση του Κοτζιά”, είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του πρακτορείου makfax.

Τον στίχο από το ποίημα του Ντίνου Χριστιανόπουλου με τον οποίο σχολίασε την παραίτησή του ο Νίκος Κοτζιάς, χρησιμοποιεί στο σχετικό του δημοσίευμα με τίτλο: “Κοτζιάς στο Twitter:  βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν οτι είμαι σπόρος” το 1tv.

 

Με δύο θέματα το press24 αναφέρεται στο γεγονός της παραίτησης Κοτζιά. Το πρώτο τιτλοφορείται χαρακτηριστικά: “Μήνυμα Τσίπρα στην πΓΔΜ μετά την παραίτηση Κοτζιά: Δεν θα δεχτούμε ένταξη σε ΕΕ και ΝΑΤΟ με το συνταγματικό όνομα”.

Στο δεύτερο θέμα, ξεκινά και αυτό από την αποστροφή του Νίκου Κοτζιά στο twitter: “βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν οτι είμαι σπόρος”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα