Ταϊλάνδη: Γερμανός επιχειρηματίας που αγνοείτο βρέθηκε τεμαχισμένος σε καταψύκτη

Ταϊλάνδη: Γερμανός επιχειρηματίας που αγνοείτο βρέθηκε τεμαχισμένος σε καταψύκτη
Ο καταψύκτης μέσα στον οποίο βρέθηκε διαμελισμένο το πτώμα του Γερμανού επιχειρηματία 2023 AP

Σύλληψη ενός Γερμανού για την δολοφονία συμπατριώτη του επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε τεμαχισμένος, μέσα σε σακούλες σε έναν καταψύκτη σε ενοκιαζόμενο σπίτι.

Φρίκη στην Ταϊλάνδη, με έναν Γερμανό επιχειρηματία που ήταν αγνοούμενος, να βρίσκεται τεμαχισμένος μέσα σε καταψύκτη σε ενοικιαζόμενο σπίτι στην Πατάγια.

Σύμφωνα με τις αρχές, το πτώμα του 62χρονου Hans Peter Mack εντοπίστηκε σε έναν μεγάλο καταψύκτη σε σπίτι, το οποίο είχε βάλει στο “στόχαστρο” η αστυνομία μετά από βίντεο που έδειχνε την συσκευή να μεταφέρεται από αλλοδαπούς με ένα μαύρο όχημα.

Το σώμα του είχε κοπεί σε πολλά κομμάτια, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, τοποθετήθηκε σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και είχε αποθηκευτεί στον καταψύκτη.

Σύλληψη Γερμανού φίλου του

Δεν υπήρχε κανείς στο σπίτι τη στιγμή της ανακάλυψης, αλλά οι γείτονες είπαν ότι υπήρχε μια κινητικότητα μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (10/07).

Σύμφωνα με γείτονα της ενοικιαζόμενης βίλας, στο σπίτι έμενε ένας Γερμανός φίλος του επιχειρηματία, ονόματι Oraf Thorsten Brinkmann, ο οποίος είχε καταθέσει στην αστυνομία το Σαββατοκύριακο σχετικά με την εξαφάνιση. Φέρεται να ζούσε στο σπίτι για περίπου τρεις μήνες με μια Γερμανίδα με ειδικές ανάγκες και οι δύο ήταν κολλητοί με μια άλλη Γερμανίδα, που έχει αναφερθεί μόνο ως Petra, η οποία σύμφωνα με την αστυνομία της Ταϊλάνδης είναι επίσης άτομο ενδιαφέροντος.

Την ώρα της κατάθεσης στις αρχές, ο Brinkmann έλεγε μόνο στην αστυνομία να μιλήσει με δικηγόρο. Η αστυνομία της Ταϊλάνδης πιστεύει επίσης ότι ενδέχεται να εμπλέκονται υπήκοοι της Ταϊλάνδης στη δολοφονία και τον τεμαχισμό του πτώματος.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Brinkmann συνελήφθη, όντας ο κύριος ύποπτος της δολοφονίας. Όσον αφορά το κίνητρο, οι αρχές πιστεύουν ότι σχετίζεται με τα επαγγελματικά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα