ΤΑΪΛΑΝΔΗ

Ταϊλάνδη: Απαγόρευσε το διαδικτυακό πορνό - Κύμα αντιδράσεων από τους χρήστες

Ταϊλάνδη: Απαγόρευσε το διαδικτυακό πορνό - Κύμα αντιδράσεων από τους χρήστες

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης απαγόρευσε το Pornhub και 190 άλλους ιστότοπους πορνογραφίας επειδή είναι παράνομες βάσει του νόμου περί εγκλήματος στον κυβερνοχώρο της χώρας. Οργή και αντιδράσεις από τους χρήστες.

Παραλία της Ταϊλάνδης

Ταϊλάνδη: Ξενοδοχείο αποσύρει τις κατηγορίες εις βάρος πελάτη, που καταδικάστηκε επειδή έγραψε αρνητική κριτική

Το ξενοδοχείο συμφώνησε να αποσύρει τις κατηγορίες εις βάρος του πελάτη "με την προϋπόθεση ότι θα επιδείξει ειλικρίνεια και θα αναλάβει την πλήρη ευθύνη για ό,τι συνέβη".

Καρέ από διαδήλωση Black Lives Matter

Ταϊλάνδη: Διαδήλωση διαμαρτυρίας υπέρ του κινήματος Black Lives Matter μέσω... Zoom

Ηλεκτρονική διαμαρτυρία κατά του ρατσισμού και με αίτημα να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ πραγματοποίησαν περίπου 300 Ταϊλανδοί και ξένοι στην Ταϊλάνδη.

Εξετάσεις ταξιδιωτών στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης

Κορονοϊός: Χαλαρώνει τα μέτρα η Σιγκαπούρη - Κανένας νέος θάνατος στην Ταϊλάνδη

Έτοιμη για χαλάρωση των μέτρων η Σιγκαπούρη, που μέχρι τα μέσα Μαϊού θα επιτρέψει και το άνοιγμα μικρών επιχειρήσεων. Έξι νέα κρούσματα αλλά κανένας νέος θάνατος στην Ταϊλάνδη.

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, Μάχα Βατζιραλονγκόρ

Κορονοϊός - Γερμανία: Ξενοδοχείο με χαρέμι και τζετ για τον βασιλιά της Ταϊλάνδης

Σε ξενοδοχείο της Βαυαρίας μαζί με το χαρέμι του έχει εγκατασταθεί εδώ και λίγες ημέρες ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, Μάχα Βατζιραλονγκόρν που μάλιστα πραγματοποιεί κοστοβόρες εγχώριες πτήσεις με τζετ.

Η είσοδος του σπηλαίου Ταμ Λουάνγκ στη Ταϊλάνδη κατά την επιχείρηση διάσωσης των παιδιών και του προπονητή τους τον Ιούνιο του 2018

Ταϊλάνδη: Νεκρός βατραχάνθρωπος από μόλυνση του αίματος 1,5 χρόνο μετά τη διάσωση από το σπήλαιο

Ο βατραχάνθρωπος νόσησε από μόλυνση του αίματος κατά τη διάρκεια της δραματικής επιχείρησης διάσωσης 12 παιδιών και του προπονητή τους το καλοκαίρι του 2018.

Ακτινίδια (ΦΩΤΟ Αρχείου)

"Πράσινο φως" για την εξαγωγή του ελληνικού ακτινιδίου στην Ταϊλάνδη

Μέλη της ταϊλανδέζικης αντιπροσωπείας κατά τη διάρκεια τετραήμερης επίσκεψής τους στη χώρα μας ξεναγήθηκαν σε οπωρώνες ακτινιδίου και εγκαταστάσεις διαλογής και συσκευασίας.

Ταϊλάνδη: Δεκαπέντε νεκροί σε επίθεση ενόπλων στον "βαθύ νότο" του βασιλείου

Ταϊλάνδη: Δεκαπέντε νεκροί σε επίθεση ενόπλων στον "βαθύ νότο" του βασιλείου

Οι δράστες σκότωσαν τουλάχιστον 15 μέλη παραστρατιωτικής ομάδας αυτοάμυνας ενός χωριού και τραυμάτισαν άλλα τέσσερα σε επίθεσή τους κατά σημείου ελέγχου στον κατά πλειονότητα μουσουλμανικό νότο της χώρας.

Ελέφαντας ανέβηκε πάνω σε αμάξι στην Ταϊλάνδη

Τι θα έκανες αν ένας ελέφαντας έπεφτε πάνω στο αυτοκίνητό σου;

Ένας οδηγός στην Ταϊλάνδη ήρθε αντιμέτωπος με έναν τεράστιο ελέφαντα, που ανέβηκε πάνω στο αυτοκίνητό του και προσπαθούσε να "ζευγαρώσει". Πώς κατάφερε να ξεφύγει από το ζώο, που είχε πέσει ολόκληρο πάνω στο όχημα.

Εικόνα του Αυγούστου του 2019 με τον βασιλιά της Ταϊλάνδης και την βασιλική σύντροφο

Ταϊλάνδη: Ο βασιλιάς αφαίρεσε τους τίτλους από την "άπιστη" βασιλική σύντροφό του

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ανακτόρων, η 34χρονη είναι "φιλόδοξη", "αγνώμων" και επιχειρούσε "να ανέλθει στο ίδιο επίπεδο με την βασίλισσα". Ήταν η πρώτη γυναίκα στην οποία απονεμήθηκε ο τίτλος της βασιλικής συντρόφου εδώ και έναν αιώνα.