ΤΑΪΛΑΝΔΗ

Το κινεζικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού Sinovac

Πάνω από 600 υγειονομικοί κόλλησαν κορονοϊό - Είχαν εμβολιαστεί με Sinovac

Εκατοντάδες εργαζόμενοι στον κλάδο της υγείας μολύνθηκαν με κορονοϊό, παρότι ήταν πλήρως εμβολιασμένοι με το κινεζικό Sinovac. Πρόταση για χορήγηση τρίτης δόσης με AstraZeneca ή εμβόλιο mRNA.

Ταϊλάνδη: Απαγόρευσε το διαδικτυακό πορνό - Κύμα αντιδράσεων από τους χρήστες

Ταϊλάνδη: Απαγόρευσε το διαδικτυακό πορνό - Κύμα αντιδράσεων από τους χρήστες

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης απαγόρευσε το Pornhub και 190 άλλους ιστότοπους πορνογραφίας επειδή είναι παράνομες βάσει του νόμου περί εγκλήματος στον κυβερνοχώρο της χώρας. Οργή και αντιδράσεις από τους χρήστες.

Παραλία της Ταϊλάνδης

Ταϊλάνδη: Ξενοδοχείο αποσύρει τις κατηγορίες εις βάρος πελάτη, που καταδικάστηκε επειδή έγραψε αρνητική κριτική

Το ξενοδοχείο συμφώνησε να αποσύρει τις κατηγορίες εις βάρος του πελάτη "με την προϋπόθεση ότι θα επιδείξει ειλικρίνεια και θα αναλάβει την πλήρη ευθύνη για ό,τι συνέβη".

Καρέ από διαδήλωση Black Lives Matter

Ταϊλάνδη: Διαδήλωση διαμαρτυρίας υπέρ του κινήματος Black Lives Matter μέσω... Zoom

Ηλεκτρονική διαμαρτυρία κατά του ρατσισμού και με αίτημα να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ πραγματοποίησαν περίπου 300 Ταϊλανδοί και ξένοι στην Ταϊλάνδη.

Εξετάσεις ταξιδιωτών στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης

Κορονοϊός: Χαλαρώνει τα μέτρα η Σιγκαπούρη - Κανένας νέος θάνατος στην Ταϊλάνδη

Έτοιμη για χαλάρωση των μέτρων η Σιγκαπούρη, που μέχρι τα μέσα Μαϊού θα επιτρέψει και το άνοιγμα μικρών επιχειρήσεων. Έξι νέα κρούσματα αλλά κανένας νέος θάνατος στην Ταϊλάνδη.

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, Μάχα Βατζιραλονγκόρ

Κορονοϊός - Γερμανία: Ξενοδοχείο με χαρέμι και τζετ για τον βασιλιά της Ταϊλάνδης

Σε ξενοδοχείο της Βαυαρίας μαζί με το χαρέμι του έχει εγκατασταθεί εδώ και λίγες ημέρες ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, Μάχα Βατζιραλονγκόρν που μάλιστα πραγματοποιεί κοστοβόρες εγχώριες πτήσεις με τζετ.

Η είσοδος του σπηλαίου Ταμ Λουάνγκ στη Ταϊλάνδη κατά την επιχείρηση διάσωσης των παιδιών και του προπονητή τους τον Ιούνιο του 2018

Ταϊλάνδη: Νεκρός βατραχάνθρωπος από μόλυνση του αίματος 1,5 χρόνο μετά τη διάσωση από το σπήλαιο

Ο βατραχάνθρωπος νόσησε από μόλυνση του αίματος κατά τη διάρκεια της δραματικής επιχείρησης διάσωσης 12 παιδιών και του προπονητή τους το καλοκαίρι του 2018.