Ασύλληπτο: Ταξίδεψε από τις ΗΠΑ στην Ιαπωνία με πυροβόλο στη βαλίτσα

Αεροπλάνο της Delta Airlines
Αεροπλάνο της Delta Airlines AP

Στις ΗΠΑ που κόπτονται για τα θέματα ασφάλειας επιβάτης πτήσης ταξίδεψε έχοντας στις αποσκευές του πυροβόλο όπλο!

Ενα πολύ περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στο διεθνές αεροδρόμιο της Ατλάντα στις αρχές του έτους. Επιβάτης ταξίδεψε από τις ΗΠΑ έως την Ιαπωνία έχοντας στις αποσκευές του πυροβόλο όπλο (!), γεγονός που δεν έγινε ποτέ αντιληπτό από τους ανθρώπους ασφαλείας του αεροδρομίου!

Στην όπως και να το κάνουμε οδυνηρή διαπίστωση προχώρησε η ίδια η Υπηρεσία Ασφαλείας Μεταφορών στις ΗΠΑ η οποία παραδέχθηκε με δημόσια δήλωσή της ότι "οι συνήθεις διαδικασίες δεν ακολουθήθηκαν με συνέπεια να περάσει στην πτήση της Delta για Τόκιο πυροβόλο όπλο το πρωί της 3ης Ιανουαρίου".

Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι το γεγονός το διαπίστωσαν, πολύ αργά πλέον, οι άνθρωποι της αεροπορικής εταιρίας.

Το CNN έσπευσε να συνδέσει το περιστατικό με το shutdown στο δημόσιο των ΗΠΑ στο οποίο έχει προχωρήσει ο πρόεδρος Τραμπ ως αντίποινα για τους Δημοκρατικούς που δεν εγκρίνουν την ανέγερση τοίχους στα σύνορα με το Μεξικό. Μάλιστα, δημοσίευσε πληροφορία σύμφωνα με την οποία εκατοντάδες απλήρωτοι εργαζόμενοι της υπηρεσίας μεταφορών δεν πάνε στις δουλειές τους επικαλούμενοι ασθένεια.

Ωστόσο η υπηρεσία διέψευσε αυτήν την πληροφορία λέγοντας ότι το ποσοστό των εργαζόμενων που δεν δούλεψαν την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου ήταν 4,8%, μειωμένο σε σχέση με πέρυσι (6,3% τον Ιανουάριο του 2018).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
SHARE: