Θαύμα στο Αφγανιστάν: Η στιγμή που κοριτσάκι ανασύρεται ζωντανό από τα συντρίμμια

Διαβάζεται σε 1'
Afghanistan Earthquake
Σεισμός στο Αφγανιστάν 2023 Benyamin Barez/AP Photo

Συγκλονιστικές εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από τη στιγμή της διάσωσης ενός μικρού παιδιού, το οποίο ανασύρθηκε ζωντανό από τα συντρίμμια μετά τον σεισμό των 6,3 Ρίχτερ στο Αφγανιστάν.

Την ώρα που ο απολογισμός των θυμάτων αυξάνεται δραματικά και οι νεκροί από τον σεισμό στο Αφγανιστάν των 6,3 Ρίχτερ ανέρχονται μέχρι στιγμής στους 2.445, μικρά θαύματα συμβαίνουν και υπενθυμίζουν πως η ζωή υπάρχει ακόμα και κάτω από τα συντρίμμια.

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η στιγμή που ένα μικρό κοριτσάκι ανασύρεται ζωντανό κάτω από τα συντρίμμια, ενώ δίπλα του βρίσκεται το άψυχο σώμα της μητέρας του, η οποία έχασε τη ζωή της από το πιο πολύνεκρο χτύπημα του Εγκέλαδου στη χώρα.

Στο βίντεο που μεταφορτώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επαληθεύτηκε από το Associated Press, το μωρό φαίνεται να είναι θαμμένο μέχρι το λαιμό στα συντρίμμια και να προσπαθεί να αναπνεύσει, ενώ έχει καλυφθεί από τόνους μπάζα, χώμα και σκόνη.

Πήγαινε να ξανακαλέσεις τον γιατρό. Πήγαινε!” ακούγονται άνθρωποι να φωνάζουν, ενώ φαίνονται να την ξεθάβουν με γυμνά χέρια και συνειδητοποιούν πως είναι ακόμα ζωντανή.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα