Θετικός στον κορονοϊό ο Άλμπερτ Μπουρλά – “Έχω λάβει τέσσερις δόσεις και κάνω αγωγή με Paxlovid”

Θετικός στον κορονοϊό ο Άλμπερτ Μπουρλά – “Έχω λάβει τέσσερις δόσεις και κάνω αγωγή με Paxlovid”
Ο CEO της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά AP Photo/Evan Vucci

Ο επικεφαλής της Pfizer γνωστοποίησε πως διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, μέσα από ανάρτησή του στο Twitter. Εμφανίζει πολύ ήπια συμπτώματα.

Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά. Όπως επισημαίνει ο ίδιος μέσα από σε ανάρτησή του στο Twitter, τα συμπτώματά του είναι ήπια, καθώς έχει λάβει τέσσερις δόσεις εμβολίου.

Ειδικότερα, ο Άλμπερτ Μπουρλ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι βρέθηκα θετικός στην COVID-19. Είμαι ευγνώμων που έχω λάβει τέσσερις δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech και αισθάνομαι καλά, ενώ εμφανίζω πολύ ήπια συμπτώματα. Έχω απομονωθεί και έχω ξεκινήσει μια αγωγή με Paxlovid.

Έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ στις προσπάθειές μας να πολεμήσουμε αυτή την ασθένεια που είμαι σίγουρος ότι θα έχω ταχεία ανάρρωση. Είμαι απίστευτα ευγνώμων για τις διαρκείς προσπάθειες των συναδέλφων μου της Pfizer που εργάστηκαν για να καταστήσουν τα εμβόλια και τις θεραπείες διαθέσιμες για μένα και για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Το Paxlovid δεν είναι εγκεκριμένο, αλλά έχει λάβει άδεια για επείγουσα χρήση από τον FDA για τη θεραπεία του ήπιου έως μέτριου βαθμού COVID-19 σε ασθενείς υψηλού κινδύνου 12+, βάρους τουλάχιστον 40 kg, με θετικά αποτελέσματα της ιικής εξέτασης SARS-CoV-2».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα