ΕΜΒΟΛΙΟ PFIZER

Εμβόλιο Pfizer.

Κορονοϊός: Η νοτιοαφρικανική μετάλλαξη ξεφεύγει περισσότερο από το εμβόλιο της Pfizer

Η νοτιοαφρικανική παραλλαγή του κορονοϊού είναι σχετικά καλύτερη από τις άλλες στο να ξεφεύγει από την προστασία του εμβολίου των Pfizer/BioNTech σύμφωνα με Ισραηλινούς επιστήμονες.

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού των BioNTech/Pfizer

Η Pfizer ανακοίνωσε 91% αποτελεσματικότητα του εμβολίου στην νοτιοαφρικανική παραλλαγή

Pfizer και BioNTech ανακοίνωσαν 91% αποτελεσματικότητα στην πρόληψη της Covid-19, επικαλούμενες άτομα που έχουν εμβολιασθεί εδώ και έξι μήνες. Το εμβόλιο έχει επίσης 100% αποτελεσματικότητα στην πρόληψη της νόσησης.

Εμβολιασμός στη Σέριφο

Σέριφος: Το πρώτο εμβολιαστικό κέντρο στην Ελλάδα που εμβολιάζει υγιή πληθυσμό ηλικίας 18 έως 59

Με μια στοχευμένη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης με τον υπεύθυνο του εμβολιαστικού κέντρου του νησιού και τις κεντρικές Αρχές, η Σέριφος κατάφερε κάτι μοναδικό για τα μέχρι τώρα δεδομένα της χώρας.

Εμβόλιο κορονοϊού: Αυτό είναι το mega εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι

Εμβόλιο κορονοϊού: Αυτό είναι το mega εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι

Κατά την επίσκεψη του στο νέο νέο mega εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι. ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως όλοι οι πολίτες άνω των 60 ετών θα έχουν εμβολιαστεί - αν το επιθυμούν - μέχρι τις αρχές του μεθεπόμενου μήνα.

Κουτιά που περιέχουν το εμβόλιο κατά της COVID-19 της Moderna ετοιμάζονται να αποσταλούν σε κέντρο διανομής, 20 Δεκεμβρίου 2020.

EMA: "Ναι" στην λειτουργία μονάδων παραγωγής εμβολίων AstraZeneca, Pfizer και Moderna στην Ε.Ε.

Πράσινο φως του ΕΜΑ για την λειτουργία τριών μονάδων παραγωγής των εμβολίων AstraZeneca, Pfizer/BioNTech και Moderna στην Ευρώπη, με σκοπό την αύξηση της ικανότητας παραγωγής και της προμήθειας στην Ε.Ε.

O ιδρυτής της BioNTech, Ουγούρ Σαχίν

Ιδρυτής BioNTech: Υπό έλεγχο η πανδημία στην Ευρώπη ως τα τέλη καλοκαιριού

Αισιόδοξος ότι τα προβλήματα θα αποδειχθούν προσωρινά δηλώνει ο Ουγούρ Σαχίν, ενώ υπογραμμίζει ότι είναι εφικτό να έχει εμβολιαστεί το 70% των Γερμανών περί τα τέλη Σεπτεμβρίου

Έγκυος εμβολιάζεται κατά του κορονοϊού (φωτογραφία αρχείου)

Κορονοϊός - Μόσιαλος: "Τα μωρά από εμβολιασμένες μητέρες γεννιούνται με αντισώματα"

Σημαντικά ευρήματα από μελέτη σε νεογέννητα στο Ισραήλ. Βρέφη, των οποίων οι μητέρες είχαν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, γεννήθηκαν με κάποια επίπεδα ανοσίας στον κορονοϊό.

Σούζαν Σάραντον: "Θα βγώ ραντεβού με όποιον/α κάνει το εμβόλιο για τον Covid"

Σούζαν Σάραντον: "Θα βγώ ραντεβού με όποιον/α κάνει το εμβόλιο για τον Covid"

Η δημοφιλής ηθοποιός που είναι ελεύθερη από το 2015, αποκάλυψε πως το σημαντικότερο κριτήριο για την επόμενη της σχέση - με άντρα ή γυναίκα - είναι το να έχει κάνει εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Η Κένυα υποδέχτηκε τα πρώτα εμβόλια

Κορονοϊός: Ρουάντα και Κένυα υποδέχτηκαν τα πρώτα εμβόλια

Φθάνουν σήμερα στη Ρουάντα τα πρώτα εμβόλια της Pfizer που διανέμονται στην Αφρική στο πλαίσιο του μηχανισμού Covax ενώ η Κένυα υποδέχθηκε τα πρώτα εμβόλια ως 'μπαζούκα' απέναντι στην Covid-19.

Καναδάς: "Όχι δώρα, μόνο το εμβόλιο", ζητά μια 94χρονη για τα γενέθλιά της

Καναδάς: "Όχι δώρα, μόνο το εμβόλιο", ζητά μια 94χρονη για τα γενέθλιά της

Η κόρη της 94χρονης ανήρτησε ένα πανό έξω από το σπίτι της μητέρας της, το οποίο έγραφε ότι θέλει να εμβολιαστεί. Στον Καναδά οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν καλά, ωστόσο τώρα υπάρχουν προβλήματα εφοδιασμού.

Εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Μόσιαλος: Αυτά τα έξι εμβόλια κορονοϊού προστατεύουν 100% από νοσηλεία ή θάνατο

Για "τεράστια επιτυχία των εμβολίων" κάνει λόγο ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος σε ανάρτησή του στο Facebook. Τι αναφέρει για το στέλεχος της νότιας Αφρικής.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν

Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ βρίσκονται "αρκετές εβδομάδες μπροστά" στο πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του κορονοϊού

Ικανοποιημένος με την πορεία των εμβολιασμών στις ΗΠΑ, παρά "τη χαοτική κατάσταση" που κληρονόμησε από την προηγούμενη κυβέρνηση, δηλώνει ο Τζο Μπάιντεν.

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού των BioNTech/Pfizer

Εμβόλιο Pfizer: Ισραηλινή μελέτη επιβεβαιώνει αποτελεσματικότητα 94%

Μελέτη που διενεργήθηκε με βάση τα δεδομένα 1,2 εκατ. ανθρώπων στο Ισραήλ, προσέφερε χρήσιμα δεδομένα για την αποτελεσματικότητα, αλλά και για την αποτροπή θανάτων και νοσηλείας.

Εμβόλιο των BioNtech/Pfizer.

Έρευνα ΕΚΠΑ: Τι ποσοστό αντισωμάτων αναπτύσσει κάθε ηλικία μετά το εμβόλιο κορονοϊού

Ποσοστό άνω του 90% των εμβολιασθέντων 25-67 ετών και 45% άνω των 85 ετών αναπτύσσει αντισώματα έναντι της COVID-19 πριν από τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.