Θρίλερ στο Παρίσι: 12χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα

Θρίλερ στο Παρίσι: 12χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα
Φωτο αρχείου ΑΡ

Σε εξέλιξη οι έρευνες τις αστυνομίας μετά την ανεύρεση του άψυχου σώματος μιας 12χρονης σε βαλίτσα στο Παρίσι. Ηταν δεμένη, έφερε τραύματα στο λαιμό και πάνω της βρέθηκαν δύο μυστηριώδεις αριθμοί.

Συγκλονίζει η είδηση της ανεύρεσης του πτώματος ενός 12χρονου κοριτσιού μέσα σε βαλίτσα στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής (14/10).

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, η βαλίτσα η οποία περιείχε το άψυχο σώμα της άτυχης 12χρονης εντοπίστηκε στο 19ο διαμέρισμα της πόλης, ενώ τέσσερα άτομα φέρονται να έχουν τεθεί ήδη υπό κράτηση.

Η αναζήτηση της 12χρονης ξεκίνησε όταν δεν επέστρεψε από το σχολείο της. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η μητέρα της ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και άρχισε τις έρευνες όταν βρέθηκαν “σημάδια” απαγωγής στο υπόγειο του κτιρίου όπου διέμενε η οικογένεια.

Μεγάλη εντύπωση ωστόσο προκαλεί η κατάσταση στην οποία βρέθηκε η 12χρονη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του BFMTV, πάνω στο σώμα της βρέθηκαν οι αριθμοί “1” και “0”, με τους ερευνητές να μην γνωρίζουν προς το παρόν το νόημα των στοιχείων αυτών.

Παράλληλα, το θύμα είχε υποστεί πολλαπλά κοψίματα στον λαιμό, το πρόσωπό της ήταν καλυμμένο με ταινία και τα πόδια και τα χέρια της ήταν δεμένα. Η νεκροψία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η 12χρονη πέθανε από ασφυξία.

Όπως αναφέρει ο independent, η αστυνομία εξέτασε και τις εικόνες από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν μια γυναίκα να κουβαλάει μια βαλίτσα η οποία, σύμφωνα με τους αξιωματικούς, βρέθηκε αργότερα λίγους δρόμους πιο μακριά απο το κτίριο. Μέσα εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του παιδιού.

Η αστυνομία προχώρησε σε 4 συλλήψεις, αν και δεν είναι σαφής ο λόγος της κράτησης των τεσσάρων ατόμων. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ο άνδρας που ανακάλυψε τη βαλίτσα.

Μέχρι στιγμής δεν εχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις έρευνες οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα