TikTok: “Έπιασε” τον σύντροφό της να την απατά με την βοήθεια της… Alexa

TikTok: “Έπιασε” τον σύντροφό της να την απατά με την βοήθεια της… Alexa
Η έξυπνη συσκευή Alexa iStock

Άφωνοι έχουν μείνει οι χρήστες του TikTok με το βίντεο, που δημοσίευσε μια γυναίκα, το οποίο δείχνει τον τρόπο που "έπιασε" τον σύντροφό της με άλλη γυναίκα.

Μια γυναίκα αποκάλυψε πωςέπιασε” τον σύντροφό της να την απατάει χάρη σε μερικές ηχογραφημένες εντολές που βρέθηκαν μέσω της έξυπνης συσκευής της Amazon, Alexa.

Η Jessica Lowman, μοιράστηκε ένα βίντεο από την επίμαχη ηχογράφηση που έληξε την σχέση της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok. Το κλιπ έγινε αμέσως viral, με τους περισσότερους χρήστες να δηλώνουν έκπληκτοι, καθώς δεν ήξεραν ότι η Alexa είχε την συγκεκριμένη δυνατότητα.

Στο κλιπ η Jessica Lowman μοιράζεται στιγμιότυπα από μια εγγραφή οθόνης από τον λογαριασμό της στην Alexa, όπου μπορούν να αναπαραχθούν μεμονωμένα οι φωνητικές εντολές. Στο βίντεο ακούγεται μια άγνωστη γυναίκα να φωνάζει στο έξυπνο ηχείο “Alexa τι κάνεις τότε; Παίξτε το Power Trip από τον Miguel”.

Αμέσως μετά, ο σύντροφος της Lowman ακούγετα να ζητά από την Alexa να παίξει το τραγούδι δυνατά, κάτι που φαινομενικά απέδειξε ότι ήταν μόνος με τη γυναίκα στο σπίτι τους.

Έτσι έπιασα τον πρώην μου να με απατά, δεν ήξερα καν ότι η Alexa τα αποθηκεύει αυτά“, έγραψε στην οθόνη του βίντεο η Jessica Lowman στο TikTok.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα