AMAZON

Πατριώτες εκατομμυριούχοι: Η ομάδα που πιέζει τον Τζεφ Μπέζος να πληρώσει φόρους

Πατριώτες εκατομμυριούχοι: Η ομάδα που πιέζει τον Τζεφ Μπέζος να πληρώσει φόρους

Αυξάνονται οι πιέσεις προς δισεκατομμυριούχους επιχειρηματίες όπως ο Τζεφ Μπέζος, ώστε να πληρώσουν έξτρα φόρους. Οι 'Πατριώτες εκατομμυριούχοι' έχουν ήδη προβεί σε σχετικές ενέργειες με πλακάτ και διαδηλώσεις.

Η σειρά του Lord of the Rings είναι η ακριβότερη στην ιστορία - Ξεπέρασε Disney και Game of Thrones

Η σειρά του Lord of the Rings είναι η ακριβότερη στην ιστορία - Ξεπέρασε Disney και Game of Thrones

Η πρώτη σεζόν του Lord of the Rings έχει budget περίπου 465 εκατ. δολάρια, ποσό κατά πολύ μεγαλύτερο από άλλες σειρές-υπερπαραγωγές όπως αυτές των Disney - Marvel που ανέρχονται στα 150-250 εκατ. δολάρια ανά σεζόν.

To 'Khraniteli' είναι η ρωσική εκδοχή του 'The Fellowship of the Ring' και η πρώτη τηλεοπτική μεταφορά του. Έγινε το 1991.

Οι Ρώσοι γύρισαν πρώτοι το 'Lord of the rings' και πρέπει να το δεις οπωσδήποτε

Δέκα χρόνια πριν την κινηματογραφική πρεμιέρα του 'The Fellowship of the Ring', οι Σοβιετικοί είχαν προβάλει στην τηλεόραση τη δική τους έκδοση που υπάρχει από την περασμένη εβδομάδα στο YouTube.

Ο Jeff Bezos, ο Elon Musk και ο Bill Gates

Φόρος πλούτου: Τα ιλλιγιώδη ποσά που θα πληρώσουν Jeff Bezos, Elon Musk και Bill Gates αν περάσει η πρόταση

Φόρους πολλών δισ. δολαρίων ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο, όπως ο Τζεφ Μπέζος, ο Έλον Μασκ και ο Μπιλ Γκέιτς εάν τελικά περάσει το αμφιλεγόμενο σχέδιο των Δημοκρατικών για επιθετική φορολόγηση του μεγάλου πλούτου.

O Jeff Bezos 'έβγαζε' ως CEO της Amazon το ποσό των 321 εκατομμυρίων δολαρίων τη μέρα (των 13.4 εκατομμυρίων την ώρα και των 22.884 δολαρίων το λεπτό).

Ο Τζεφ Μπέζος δημιούργησε την Amazon γιατί ήξερε πως μπορεί να αποτύχει

Σε εποχή που το Internet δεν ήταν ευρείας 'κατανάλωσης' δημιούργησε το πρώτο online βιβλιοπωλείο και το συνέχισε από εκεί, για να γίνει ο πιο πλούσιος άνθρωπος της γης. Ο Τζεφ Μπέζος έφυγε από την Amazon για να ασχοληθεί με τα άλλα πάθη του και ομολογεί πως στη ζωή του υπήρξε εξόχως τυχερός.

Amazon logo

H Amazon Web Services ανοίγει γραφεία στην Ελλάδα

Διευρύνει την παρουσία της στην Ελλάδα, σε συνέχεια της δημιουργίας τοποθεσίας Amazon CloudFront στην Αθήνα και της υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

ΜέΡΑ25: καταθέτει τροπολογία για φορολόγηση των Facebook, Amazon, Netflix, Google, Spotify

ΜέΡΑ25: καταθέτει τροπολογία για φορολόγηση των Facebook, Amazon, Netflix, Google, Spotify

Το ΜέΡΑ25 πρότεινε 4% φορολόγηση επί των μεικτών εσόδων της εκάστοτε ψηφιακής πολυεθνικής επιχείρησης στην ελληνική επικράτεια. Το ποσό αυτό θα πηγαίνει στους εγχώριους παραγωγούς πολιτιστικών προϊόντων.

Amazon logo

ΕΕ κατά Amazon για στρέβλωση του ανταγωνισμού

"Καταλήξαμε στο προκαταρκτικό συμπέρασμα ότι η Amazon έχει καταχραστεί παράνομα τη δεσπόζουσα θέση της ως πάροχος υπηρεσιών αγοράς σε Γερμανία και Γαλλία", δήλωσε η Μ. Βεστάγκερ.

In this Oct. 18, 2010 photo, an Amazon.com package awaits delivery from UPS in Palo Alto, Calif. Amazon.com Inc. reports third-quarter financial results Thursday, Oct. 21, after the market close.(AP Photo/Paul Sakuma)

ΗΠΑ: Με κορονοϊό σχεδόν 20.000 εργαζόμενοι της Amazon

Το 1,44% των εργαζομένων στην Amazon, δηλαδή περίπου 20 χιλιάδες, μολύνθηκαν από κορονοϊό. Πυρά κατά της εταιρείας από οργανώσεις. Την κατηγορούν οτι άφησε τη νόσο "να εξαπλωθεί σαν σκόνη" στις εγκαταστάσεις της.

Piet Coelewij, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Public-MediaMarkt

Public - MediaMarkt: Από την Amazon ο νέος Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Piet Coelewij έχει αναλάβει με επιτυχία ηγετικούς ρόλους σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο μεταξύ των οποίων και Αντιπρόεδρος της Amazon στο Ηνωμένο Βασίλειoγια τον τομέα Hardlines.

Ο επικεφαλής του Facebook Mark Zuckerberg καταθέτει μέσω τηλεδιάσκεψης στο Κογκρέσο των ΗΠΑ

Μια ιστορική ακρόαση: Οι εξηγήσεις από Google, Amazon, Apple,Facebook και τα "καρφιά" του Ζούκερμπεργκ

Η δικαστική επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων στοχεύει να διαπιστώσει έαν οι ανταγωνιστικές πρακτικές των τεσσάρων τεχνολογικών κολοσσών πλήττει τους μικρότερους ανταγωνιστές τους.

"Μπλόκο" της Amazon στις αρχές - Απαγορεύει για έναν χρόνο την αναγνώριση προσώπων

"Μπλόκο" της Amazon στις αρχές - Απαγορεύει για έναν χρόνο την αναγνώριση προσώπων

Οι "φωνές" για παραβίαση δικαιωμάτων και ενδεχόμενη φυλετική προκατάληψη κορυφώθηκαν μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και η Amazon αποφάσισε την αναστολή του λογισμικού αναγνώρισης από τις αρχές.