Την αλήθεια για τη σχέση της με τον Τραμπ, θέλει να πει η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Την αλήθεια για τη σχέση της με τον Τραμπ, θέλει να πει η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς
Η Στόρμι Ντάνιελς ap

Η πρώην ηθοποιός της βιομηχανίας πορνό δεν δεσμεύεται πλέον από τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχε υπογράψει με τον Αμερικανό πρόεδρο, σύμφωνα με τον δικηγόρο της

Η πρώην ηθοποιός του πορνογραφικού κινηματογράφου Στόρμι Ντάνιελς θέλει να πει «την αλήθεια» για τη φερόμενη σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε την Τετάρτη ο δικηγόρος της, σημειώνοντας πως η πελάτισσά του δεν δεσμεύεται πλέον από τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχε υπογράψει με τον μεγιστάνα.

Ο Μάικλ Αβενάτι υπέβαλε καταγγελία την Τρίτη στο Λος Άντζελες για ακύρωση της συμφωνίας, που είχε συναφθεί λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές του 2016, θεωρώντας την άκυρη καθώς ο Τραμπ δεν την υπέγραψε ποτέ. «Η θέση μας είναι όλη η συμφωνία είναι άκυρη καθώς (ο Τραμπ) δεν την έχει υπογράψει», τόνισε ο δικηγόρος στο ABC.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, η 38χρονη Στέφανι Κλίφορντ, γνωστή στη βιομηχανία του πορνό με το όνομα Στόρμι Ντάνιελς, έλαβε 130.000 δολάρια από τον προσωπικό δικηγόρο του Τραμπ Μάικλ Κοέν, για την εξαγορά της σιωπής της.

Ο Κόεν, είχε υποστηρίξει ότι κατέβαλε «από την τσέπη του» το ποσό αυτό στην Ντάνιελς, υπογραμμίζοντας ότι «ούτε ο Οργανισμός Τραμπ, ούτε η εκστρατεία του Τραμπ δεν αποτέλεσαν μέρος της συναλλαγής με την κυρία Κλίφορντ, και ούτε ο ένας, ούτε η άλλη με αποζημίωσαν για αυτή την πληρωμή, άμεσα ή έμμεσα».

Ο Αβενάτι ισχυρίστηκε ότι ο Τραμπ είχε γνώση των διαπραγματεύσεων με την ηθοποιό και για την καταβολή αποζημίωσης.

Στις 12 Ιανουαρίου η Wall Street Journal αποκάλυψε ότι η Ντάνιελς διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις το 2006 με τον Τραμπ παρότι εκείνος ήταν ήδη παντρεμένος με την νυν σύζυγό του Μελάνια.

Η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, δήλωσε σήμερα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος έχει επανειλημμένα διαψεύσει τις κατηγορίες ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την Ντάνιελς.

«Ο πρόεδρος έχει αναφερθεί ευθέως (σε αυτούς τους ισχυρισμούς) και είναι πολύ ξεκάθαρος ότι κανένας από τους ισχυρισμούς αυτούς δεν αληθινός», δήλωσε η Σάντερς στην καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων.

«Ο πρόεδρος έχει διαψεύσει», αυτές τις κατηγορίες, συμπλήρωσε, παραπέμποντας στο δικηγόρο του μεγιστάνα για περισσότερες λεπτομέρειες στην υπόθεση αυτή.

«Θέλει ο κόσμος να μάθει την αλήθεια για αυτή τη «συναινετική σχέση» δήλωσε ο Αβενάτι στο CBS, για την πελάτισσά του.

(Φωτό: AP Photo/Matt Sayles, File)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα