Το μήνυμα στήριξης του Ομπάμα σε Μπάιντεν και Χάρις – “Σήμερα αποφασίζουμε ποιοι πραγματικά είμαστε”

Το μήνυμα στήριξης του Ομπάμα σε Μπάιντεν και Χάρις – “Σήμερα αποφασίζουμε ποιοι πραγματικά είμαστε”

Ο Μπαράκ Ομπάμα ανέβασε ένα βίντεο στο Twitter καλώντας τον αμερικανικό λαό να αποφασίσει σε τι είδους χώρα θέλει να ζει. "Καλά νέα: Σήμερα μπορείτε να επιλέξετε την αλλαγή".

Το τελευταίο αλλά και πιο εμφατικό μήνυμα στήριξης στον Δημοκρατικό υποψήφιο, Τζο Μπάιντεν και την υποψήφια για τη θέση Αντιπροέδρου, Κάμαλα Χάρις έστειλε ο Μπαράκ Ομπάμα, στέλνοντας παράλληλα και μήνυμα προς τον αμερικανικό λαό για την τελική του απόφαση και επιλογή όταν βρεθεί στην κάλπη.

Ο άλλοτε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ανέβασε ένα βίντεο στο Twitter, συνοδεύοντάς το εξής σχόλιο: “Αυτές οι εκλογές κρίνουν τα πάντα. Τις δουλειές μας. Το σύστημα υγείας μας. Το αν θα ελέγξουμε την πανδημία ή όχι. Αλλά, ιδού τα καλά νέα: μπορείτε να επιλέξετε την αλλαγή”.

Το βίντεο έδειχνε παλαιότερες ομιλίες του Ομπάμα, αλλά και ένα σχόλιο για τις σημερινές εκλογές: “Οι δικές σας αποφάσεις θα ορίσουν τι είδους χώρα θέλουμε να έχουμε. Σήμερα θα αποφασίσουμε ως έθνος ποιοι πραγματικά είμαστε. Αποφασίστε για το τι θα κάνετε εσείς και κάντε το. Η δημοκρατία μας εξαρτάται από αυτό”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα