Το μιούζικαλ Hamilton ‘τα έψαλε’ στον Μάικ Πενς. Απαίτηση Τραμπ για συγγνώμη

default image

Το καστ του μιούζικαλ είπε στον νεοεκλεγέντα αντιπρόεδρο των ΗΠΑ ότι ελπίζει η κυβέρνηση Τραμπ να υπερασπιστεί τις αμερικανικές αξίες. Τι ανέφερε ο Τραμπ (vid)

Συγγνώμη από το καστ της μεγάλης θεατρικής επιτυχίας του Μπρόντγουεϊ, του μιούζικαλ Hamilton, απαίτησε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ μετά την κίνηση των πρωταγωνιστών να φερθούν “απρεπώς” στον αντιπρόεδρο του, Μάικ Πενς, ο οποίος παρακολουθούσε την παράσταση.

“Το θέατρο πρέπει να είναι πάντα ένα ασφαλές και ξεχωριστό μέρος. Το καστ του Hamilton ήταν πολύ αγενές προς έναν πολύ καλό άνθρωπο, τον Μάικ Πενς. Ζητήστε συγγνώμη!”, έγραψε ο Τραμπ στο twitter.

Σε άλλη ανάρτησή του, σημειώνει: “Ο θαυμάσιος μελλοντικός μας αντιπρόεδρος Μάικ Πενς παρενοχλήθηκε στο θέατρο από το καστ του Hamilton, Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει!”.

“Υπερασπιστείτε τις αμερικανικές αξίες”

Ο ηθοποιός Μπράντον Βίκτορ Ντίξον, ο οποίος υποδύεται τον Ααρον Μπαρ στο μιούζικαλ με θέμα τους πατέρες του αμερικανικού έθνους, εξέφρασε ακόμη την ελπίδα η παράσταση να εμπνεύσει τον Πενς να εργαστεί για το καλό όλων των Αμερικανών, αναφέρεται σε δημοσίευμα των New York Times.

Εμείς, κύριε, εμείς είμαστε η πολυσυλλεκτική Αμερική που ανησυχεί και αγωνιά ότι η νέα κυβέρνησή σας δεν θα μας προστατεύσει, δεν θα προστατεύσει τον πλανήτη, τα παιδιά, τους γονείς μας, δεν θα μας υπερασπιστεί και δεν θα στηρίξει τα αναφαίρετα δικαιώματά μας

“Εμείς, κύριε, εμείς είμαστε η πολυσυλλεκτική Αμερική που ανησυχεί και αγωνιά ότι η νέα κυβέρνησή σας δεν θα μας προστατεύσει, δεν θα προστατεύσει τον πλανήτη, τα παιδιά, τους γονείς μας, δεν θα μας υπερασπιστεί και δεν θα στηρίξει τα αναφαίρετα δικαιώματά μας”, είπε ο Ντίξον μετά την παράσταση καθώς ο Πενς αποχωρούσε, όπως μαρτυρούν τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πραγματικά ελπίζουμε αυτή η παράσταση να σας ενέπνευσε για να υπερασπιστείτε τις αμερικανικές αξίες και να εργαστείτε για το καλό όλων μας

“Πραγματικά ελπίζουμε αυτή η παράσταση να σας ενέπνευσε για να υπερασπιστείτε τις αμερικανικές αξίες και να εργαστείτε για το καλό όλων μας”, πρόσθεσε ο Ντίξον συγκεντρώνοντας το χειροκρότημα και τις επευφημίες του κοινού. Ο Πενς έγινε δεκτός με ανάμεικτες αντιδράσεις από το κοινό προσερχόμενος στο θέατρο Richard Rodgers στο Μανχάταν: κάποιοι τον γιούχαραν και άλλοι τον επευφημούσαν, αναφέρει το δημοσίευμα των New York Times.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα