Το πιο διάσημο "καμάκι" της Ιταλίας πέθανε στα 63 κάνοντας σεξ με 23χρονη

Ο θρυλικός Ρωμαίος του Ρίμινι δεν μένει πια εδώ...

Ήταν γνωστός ως ο... "Ρωμαίος του Ρίμινι" και περηφανευόταν ότι είχε κοιμηθεί με πάνω από 6.000 γυναίκες. Όμως η καρδιά του τον πρόδωσε και μάλιστα... επί το έργον, ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι με μια γυναίκα 40 χρόνια μικρότερή του.

Ο Μαουρίτσιο Τζανφάντι έδειξε από μικρός ότι θα... άφηνε εποχή στο Ρίμινι της Ιταλίας. Η "καριέρα" του ξεκίνησε μόλις στα 17 του, δουλεύοντας σε ένα διάσημο night club της περιοχής, με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό του να μην αφήνει ασυγκίνητες ντόπιες κοπέλες και ξένες επισκέπτριες.

Ο ίδιος δεν άφησε το χάρισμά του να πάει ανεκμετάλλευτο καθώς είχε και μεγάλη αδυναμία στο ωραίο φύλλο. Η φήμη του εξαπλώθηκε σε όλη τη χώρα - και πέρα από αυτή - με τον ίδιο να αποκτά πλέον το παρατσούκλι "ο Ρωμαίος του Ρίμινι". Ήταν ξακουστός ακόμη και στις χώρες της Σκανδιναβίας, όπου περνούσε τους χειμώνες και του είχαν δημιουργήσει ακόμη και... κέρινο ομοίωμα.

Ο αστικός μύθος τον θέλει να έχει κάνει σεξ με πάνω από 6.000 γυναίκες, ενώ ο ίδιος περηφανευόταν ότι κάθε καλοκαίρι περνούσαν από το κρεβάτι του κατά μέσο όρο 200 γυναίκες.

Το 2014, δίνοντας συνέντευξη στη Bild, ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή του από την ενεργό δράση λέγοντας "είμαι πια πολύ γέρος για όλα αυτά". Ως γνωστόν πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι... Ο Μαουρίτσιο συνέχισε ακάθεκτος αυτό που ήξερε και που του άρεσε καλύτερα να κάνει.

Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγες ημέρες, όταν τον πρόδωσε η καρδιά του - στα 63 του πλέον - την ώρα που βρισκόταν στο κρεβάτι με 23χρονη καλλονή από την Ανατολική Ευρώπη. Η κοπέλα, σε κατάσταση σοκ, ενημέρωσε τις αρχές, που έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν το θάνατό του από ανακοπή.

Μαζί με τον Μαουρίτσιο κλείνει και μια ολόκληρη εποχή, γνώριμη και στη χώρα μας, καθώς επίσης ξακουστά και αγαπητά στις ξένες τουρίστριες ήταν ανέκαθεν και τα ελληνικά "καμάκια".


SHARE: