Το σαφάρι του Χουάν Κάρλος

default image

Με ένα σπασμένο πόδι και τους Ισπανούς απέναντί του ο Χούαν Κάρλος επέστρεψε από σαφάρι ελεφάντων στην Μποτσουάνα. Διαβάστε τις αντιδράσεις (Vid)

Εκτός τόπου και χρόνου φαίνεται ότι είναι ο Βασιλιάς της Ισπανίας καθώς την ώρα που ο λαός του υποφέρει, εκείνος κάνει σαφάρι στην  Μποτσουάνα.

Το ινκόγκνιτο ταξίδι του ωστόσο έγινε γνωστό όταν γλίστρησε σε ένα σκαλί και έσπασε το ισχίο  του με αποτέλεσμα να τον πάνε στο Νοσοκομείο της περιοχής και έτσι να αποκαλυφθεί το ταξίδι αναψυχής του.

Την ώρα που ο  74χρονος μονάρχης επέστρεφε με το ιδιωτικό του αεροσκάφος στη Μαδρίτη για να μπει στο χειρουργείο, οι Ισπανοί άρχισαν να διερωτώνται μήπως η μοναρχία δεν τους συμφέρει σε καιρό κρίσης!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδων, το ταξίδι του Χουάν Κάρλος και της πολυμελούς συνοδείας του στοίχισε 33.000 ευρώ το άτομο στους Ισπανούς φορολογουμένους.

Ο επικεφαλής των Σοσιαλιστών στη Μαδρίτη, Τομάς Γκόμες, έθεσε ακόμη και ζήτημα παραίτησης του βασιλιά για λόγους ευθιξίας, ενώ ο συντονιστής της Ενωμένης Αριστεράς Κάγιο Λάρα ανακοίνωσε ότι θα προτείνει δημοψήφισμα για την κατάργηση της μοναρχίας, καλώντας το παλάτι να απαντήσει ευθέως αν τα βασιλικά ταξίδια αναψυχής χρηματοδοτούνται από ιδιώτες επιχειρηματίες.

Η Μπριζίτ Μπαρντό δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Χουάν Κάρλος “ντροπή της Ισπανίας” επειδή συμπεριφέρεται σαν λαθροκυνηγός απειλούμενων ειδών. “Ελπίζω το πέσιμο να σας αλλάξει μυαλά και να μην προστατεύετε τη βιοποικιλότητα μόνο στα συνέδρια”, ήταν το δηλητηριώδες σχόλιο της Γαλλίδας σταρ.

Όπως ανακοίνωσαν οι γιατροί θα απέχει από τα καθήκοντα του για  διάστημα  6 εβδομάδων. Θα τον αντικαταστήσει ο γιος του Φελίπε, ενώ ο πρωθυπουργός τον συνάντησε στο νοσοκομείο το Σάββατο και διαπίστωσε ότι η υγεία του βαίνει καλώς.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version