Το ζευγάρι της Κολάσεως: Πιάστηκε με παιδικό καρότσι γεμάτο με ανθρώπινα μέλη

Ζευγάρι στο Μεξικό πιάστηκε να κυκλοφορεί με παιδικό καρότσι γεμάτο ανθρώπινα μέλη
Ζευγάρι στο Μεξικό πιάστηκε να κυκλοφορεί με παιδικό καρότσι γεμάτο ανθρώπινα μέλη AP

Το ζευγάρι ομολόγησε ότι σκότωσε τουλάχιστον 10 γυναίκες και πούλησε το δύο μηνών βρέφος μίας εξ αυτών. Πέταγε τα διαμελισμένα σώματα σε αλάνες.

Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός ζευγαριού στο Μεξικό, το οποίο δολοφόνησε 10 γυναίκες και πούλησε το  βρέφος μιας εξ αυτών.

Το ζευγάρι, που είχε κινήσει τις υποψίες της αστυνομίας, συνελήφθη την Πέμπτη όταν πιάστηκε να βγαίνει από το σπίτι του, στα περίχωρα της Πόλη του Μεξικού, με ένα καρότσι γεμάτο με διάφορα κομμάτια από ανθρώπινα σώματα, τα οποία σκόπευε να πετάξει σε κοντινή αλάνα.

Οι αρχές ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι σε έρευνα που έκαναν στην αλάνα βρήκαν και άλλα ανθρώπινα μέλη αλλά ήταν σε κακή κατάσταση και θα χρειαστούν ιατροδικαστικές εξετάσεις για να αναγνωριστούν τα θύματα.

Το ζευγάρι ομολόγησε και ότι σκότωσε τουλάχιστον 10 γυναίκες και ότι έχει πετάξει τα πτώματα σε διάφορα σημεία, με τις αρχές να ψάχνουν τις τοποθεσίες. Παραδέχτηκε, επίσης, ότι πούλησε ένα βρέφος δύο μηνών μιας εκ των θυμάτων σε ένα άλλο ζευγάρι, το οποίο εντοπίστηκε.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του διαβολικού ζευγαριού όταν τρεις γυναίκες που γνώριζε εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς τους τελευταίους πέντε μήνες στο προάστιο όπου μένει.

Πηγή: 

Guardian

SHARE:

24Media Network