Τον 'έκαψε' η κολακευτική selfie

Τον 'έκαψε' η κολακευτική selfie

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο 45χρονος καταζητούμενος που είχε στείλει selfie στις αρχές, καθώς η φωτογραφία του που είχαν δώσει στη δημοσιότητα, δεν του άρεσε

Ένας 45χρονος από το Οχάιο που είχε στείλει μια πιο "κολακευτική" φωτογραφία του ίδιου στην αστυνομία επειδή δεν του άρεσε εκείνη που συνόδευε το ένταλμα για τη σύλληψή του, εντοπίστηκε τελικά και συνελήφθη στη Φλόριντα.

"Πώς σου φαίνεται αυτή η φωτογραφία, Ντόναλντ Πιου; Μήπως αυτή η selfie βοήθησε τους ανθρώπους να σε αναγνωρίσουν καλύτερα;", έγραψε στο Facebook ο σερίφης της κομητείας Εσκάμπια, συνοδεύοντας το κείμενο με τη νέα φωτογραφία του χαμογελαστού υπόπτου.

Ο 45χρονος είχε δει τις δύο φωτογραφίες αρχείου που είχε αναρτήσει στο Facebook το αστυνομικό τμήμα της Λάιμα, στο Οχάιο και, δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα, αποφάσισε να στείλει στις αρχές μια πιο ωραία φωτογραφία, στην οποία εικονίζεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με γυαλιά ηλίου.

"Ιδού μια καλύτερη φωτογραφία, εκείνη εκεί είναι χάλια", έγραψε ο Πιου στέλνοντας τη selfie. Στο Οχάιο, ήταν καταζητούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και μη εμφάνιση στο δικαστήριο.

Χάρη σε μια πληροφορία, ο Πιου συνελήφθη στο Σέντσουρι της Φλόριντας. Σε βάρος του όμως διαπιστώθηκε ότι είχαν εκδοθεί και άλλα εντάλματα, στην Πολιτεία της Τζόρτζια.

"Δυστυχώς, θα περιμένουμε τη σειρά μας" έγραψαν οι αστυνομικοί της Λάιμα, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους στη "δύναμη των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης" και στους συναδέλφους τους της Εσκάμπια.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καταζητούμενος υψηλής αισθητικής: Δεν του άρεσε η φωτογραφία της αστυνομίας και έστειλε selfie

SHARE:

24Media Network