Τον σκότωσε ο πύθωνας που "παγίδευσε"

Τον σκότωσε ο πύθωνας που "παγίδευσε"
PHOTOGRAPH: JOE RAEDLE/GETTY IMA

Ένας πύθωνας στραγγάλισε φρουρό ασφαλείας. Λίγα λεπτά πριν ο 59χρονος είχε αρπάξει το ερπετό, βάζοντάς το στους ώμους του

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 59χρονος φρουρός ασφαλείας Ambar Arianto Mulyo, από πύθωνα κοντά σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Σύμφωνα με τον Agung Bawa, βοηθό διευθυντή ασφαλείας του ξενοδοχείου, το οποίο είναι κλειστό για ανακαινίσεις μέχρι το 2015, το περιστατικό συνέβη στις 03.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ο πύθωνας 4,5 μέτρων διέσχισε ένα δρόμο κοντά στο ξενοδοχείο Bali Hyatt.

Ο 59χρονος ήταν φύλακας σε κοντινό εστιατόριο. Προσφέρθηκε να βοηθήσει ώστε να πιάσουν το φίδι, το οποίο είχε εντοπιστεί κι άλλες φορές στα πέριξ του ξενοδοχείου, κοντά στην περιοχή Sanur του Μπαλί.

Ο Mulyo κατάφερε να αρπάξει το κεφάλι του φιδιού και την ουρά του και να τα βάλει στους ώμους του, αλλά ο πύθωνας τυλίχτηκε γύρω από το σώμα του και τον στραγγάλισε μέχρι θανάτου ανέφερε ο Bawa.

"Συνέβη τόσο γρήγορα", δήλωσε ο Agung Bawa και πρόσθεσε "Είμαστε συγκλονισμένοι γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα για να τον βοηθήσουμε".

Ο πύθωνας διέφυγε σε κοντινούς θάμνους και η αστυνομία εξακολουθεί να τον αναζητεί.

(Πηγή: The Guardian)

SHARE:

24Media Network