Τουρκία: 8χρονος μαθητής σκοτώθηκε, ενώ ο πατέρας του επιχειρούσε να “δανειστεί” internet για την τηλεκπαίδευση

Τουρκία: 8χρονος μαθητής σκοτώθηκε, ενώ ο πατέρας του επιχειρούσε να “δανειστεί” internet για την τηλεκπαίδευση

Ενας 8χρονος μαθητής έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας του, ενώ ο πατέρας του προσπαθούσε να "δανειστεί" internet από γείτονα για να συνεχίσει ο μικρός την τηλεκπαίδευση.

Ασύλληπτη τραγωδία έλαβε χώρα την Δευτέρα στην Κωνσταντινούπολη σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.

Ο μαθητής της τρίτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Σινάρ Μερτ βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πτώση από ταράτσα, όπου βρισκόταν με τον πατέρα του σε μία προσπάθεια να συνδεθούν στο internet.

Τα μαθήματα στα τουρκικά σχολεία γίνονται τους τελευταίους μήνες εξ αποστάσεως λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού. Ωστόσο, πολλές οικογένειες έχουν διαμαρτυρηθεί ότι δεν μπορούν να καλύψουν τα έξοδα για σύνδεση στο διαδίκτυο και για αγορά υπολογιστών.

Ο πατέρας του Μερτ εισέπραξε τα παράπονα του γιου του ότι τελευταία έμενε πίσω στο σχολείο, καθώς δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τα μαθήματα. Ο πατέρας κανόνισε με γείτονά του να “δανειστεί” ίντερνετ και ανέβηκε στην ταράτσα να τακτοποιήσει τα καλώδια.

Τον ακολούθησε ο μικρός, ο οποίος, όμως, ξέφυγε από την προσοχή του πατέρα του και έπεσε στο κενό. “Μας είχαν πει ότι λόγω προβλήματος το internet θα χρειαζόταν 10 ημέρες να αποκατασταθεί. Έτσι αποφάσισα να πάρω internet από το γείτονα. Αλλά συνέβη αυτό που συνέβη”, είπε συντετριμμένος ο πατέρας του Σινάρ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα