Τούνελ ναρκωτικών ένωνε την Αριζόνα… με δωμάτιο σπιτιού στο Μεξικό

Τούνελ ναρκωτικών ένωνε την Αριζόνα… με δωμάτιο σπιτιού στο Μεξικό
HOMELAND SECURITY INVESTIGATIONS/YUMA SECTOR BP

Η Εθνική Ασφάλεια των ΗΠΑ εντόπισε τούνελ λίγων μέτρων που χρησιμοποιούσαν Αμερικανοί και Μεξικανοί για τη μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Άνδρες της Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ ανακάλυψαν μυστικό τούνελ, που ένωνε ένα παλαιό fastfoodαδικο, στο San Luis της Arizona με το San Luis Rio Colorado, πόλη που βρίσκεται στην πολιτεία Sonora, του Μεξικού!

Το μήκος ήταν 180 μέτρα και “έβγαζε” από το υπόγειο του παλαιού εστιατορίου σε δωμάτιο σπιτιού, στο Μεξικό (και τούμπαλιν).

HOMELAND SECURITY INVESTIGATIONS/YUMA SECTOR BP

Σύμφωνα με τους ερευνητές, το χρησιμοποιούσαν για διακίνηση ναρκωτικών. Aκολούθως συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του κτηρίου στην Arizona, Ivan Lopez.

ύμφωνα με το kyma.com, ιστοσελίδα του τοπικού τηλεοπτικού δικτύου Kyma, η αστυνομία του San Luis σταμάτησε τον Lopez, για έλεγχο. Ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι εντόπισαν στο φορτηγό του δυο εργαλειοθήκες, στις οποίες βρέθηκαν 168 κιλά σκληρών ναρκωτικών.

Μόνο η ποσότητα της φενταλύνης (“ψευδο-ηρωίνη”) που είχε μαζί του, μπορούσε να μοιραστεί σε 3 εκατομμύρια δόσεις.

Μάρτυρες ενημέρωσαν πως ο Lopez είχε πάρει τις εργαλειοθήκες από το υπόγειο του κτηρίου. Εξέδωσαν ένταλμα και έκαναν έρευνα που αποκάλυψε το τούνελ -κάτω από την κουζίνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα