Τουρκάλα αεροσυνοδός απολύθηκε γιατί θεωρήθηκε "πρόστυχη"

Τουρκάλα αεροσυνοδός απολύθηκε γιατί θεωρήθηκε "πρόστυχη"

Αεροσυνοδός απολύθηκε από την Turkish Airlines επειδή ήταν πολύ σέξι (Pics+Vid)

Η αεροσυνοδός Ζουχάλ Σενγούλ απολύθηκε από τις Τουρκικές Αερογραμμές επειδή εργαζόταν και ως μοντέλο.

Η διοίκηση της Turkish Airlines πληροφορήθηκε ότι η 31χρονη είχε κάνει μια αισθησιακή φωτογράφιση για Ιταλικό περιοδικό και προχώρησε στην απόλυση της καθώς η αεροπορική εταιρία, όπως ανακοίνωσε επισήμως, έχει θεσπίσει αυστηρούς κανόνες για το προσωπικό της.

Όλα ξεκίνησαν όταν διέρρευσε στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο η νεαρή επιδεικνύει τις καμπύλες της φορώντας ένα μπικίνι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Turkish Airlines. Το 2013 η εταιρία είχε απαγορεύσει στις αεροσυνοδούς να φορούν κραγιόν και να έχουν έντονο μακιγιάζ.

Τουρκάλα αεροσυνοδός απολύθηκε γιατί θεωρήθηκε

Η Turkish Airlines είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο, που συνδέει δεκάδες πόλεις με την Κωνσταντινούπολη και άλλες Τουρκικές πόλεις.

Οι κανόνες λειτουργίας της ωστόσο έχουν αυστηροποιηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια προκαλώντας την αντίδραση της κοινής γνώμης στη γειτονική μας χώρα.

Η εταιρεία έχει εκδώσει επίσης εγκύκλιο προς τους υπαλλήλους της προειδοποιώντας ότι θα αρχίσει έρευνες για όσους ανεβάζουν "άσεμνο" υλικό στα social media.

Τουρκάλα αεροσυνοδός απολύθηκε γιατί θεωρήθηκε

Πηγή: metro.co.uk

SHARE:

24Media Network