Τουρκία: Άνδρας απειλούσε γυναίκες με μαχαίρι στο μετρό της Κωνσταντινούπολης

Τουρκία: Άνδρας απειλούσε γυναίκες με μαχαίρι στο μετρό της Κωνσταντινούπολης
twitter

Άνδρας εισέβαλε στο μετρό της Κωνσταντινούπολης και κρατώντας μαχαίρι, απειλούσε να επιτεθεί σε επιβάτιδα. Συνελήφθη αργότερα από την αστυνομία.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο μετρό της Κωνσταντινούπολης, όταν άνδρας εισέβαλε στην αποβάθρα, παρενοχλούσε μια γυναίκα, εκείνη του απάντησε και άρχισε να την απειλεί ότι θα τη μαχαιρώσει.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο δράστης φαίνεται μετά τις πρώτες απειλές να βγαίνει από τον συρμό και να απομακρύνεται, ωστόσο δευτερόλεπτα μετά, ξαναμπαίνει, φωνάζει στη γυναίκα και την πλησιάζει επικίνδυνα με το μαχαίρι.

Μάλιστα, σε συγκεκριμένο σημείο του αποσπάσματος, φαίνεται να σηκώνει απότομα το χέρι με το οποίο κρατούσε το μαχαίρι, να κάνει ένα βήμα μπροστά και να απειλεί εντονότερα τη γυναίκα.

Μαζί της βρισκόταν και η μητέρα της και η ίδια υποστήριξε αργότερα πως, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει πολεμικές τέχνες, δεν προσπάθησε να αμυνθεί ή και να του επιτεθεί, γιατί φοβόταν μην κάνει κακό στη μητέρα της.

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα εξέδωσε ανακοίνωση, λέγοντας ότι ο δράστης είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για 20 διαφορετικά εγκλήματα.

Παρά το βίντεο που αποδεικνύει την ενοχή του, ο δράστης στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι δεν είχε απειλήσει ή προσβάλει κανέναν και πως έβγαλε το μαχαίρι για να «προστατέψει τον εαυτό του» και «να αποφύγει τον ξυλοδαρμό ή το λιντσάρισμα».

Πρόσθεσε ότι είχε «προειδοποιήσει» την πρώτη γυναίκα «να φορέσει τη μάσκα της με τον σωστό τρόπο» και ότι «ίσως να της μίλησε λίγο άγρια». Λίγο αργότερα συνελήφθη.

Την επίθεση κατέγραψε με κάμερα επιβάτης του μετρό. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ο τρόμος, όχι μόνο εκείνης που δέχθηκε την απειλή, αλλά και άλλων γυναικών που βρίσκονταν στον συρμό. Ακόμη ένα περιστατικό βίας έρχεται να ενδυναμώσει εκείνα που λαμβάνουν χώρα στην Τουρκία. Ενδεικτικό της τραγικής κατάστασης, είναι το γεγονός ότι κάθε μέρα μετρούν και μια ακόμη γυναικοκτονία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα