Τουρκία: Ο αρχιμαφιόζος Πεκέρ χλευάζει τον Ερντογάν – Το νέο του βίντεο ξεπέρασε τα 11 εκ. views

Τουρκία: Ο αρχιμαφιόζος Πεκέρ χλευάζει τον Ερντογάν – Το νέο του βίντεο ξεπέρασε τα 11 εκ. views
Ο Σεντάτ Πεκέρ youtube

Ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ χλευάζει ανενόχλητος τον Ερντογάν και τα video του στο youtube σπάνε ρεκόρ θεάσεων.

Σε πραγματικό μπελά εξελίσσεται για την τουρκική κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν η δράση-μέσω του youtube- του Σεντάτ Πεκέρ.

Ο διαβόητος Τούρκος αρχιμαφιόζος προχωρά καθημερινά σε αποκαλύψεις που συνδέουν την τουρκική κυβέρνηση με μία σειρά παράνομων δραστηριοτήτων για τις οποίες ο ίδιος φαίνεται να έχει γνώση από πρώτο χέρι.

Το τελευταίο του video που έχει διάρκεια 72 λεπτών, ξεπέρασε τις 11.000.000 προβολές στο youtube σε μόλις δύο ημέρες, δείγμα του γεγονότος ότι πολύς κόσμος ακούει με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις του.

Σ’ αυτό το νέο video, o Πεκέρ ουσιαστικά χλευάζει την κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά: Δε μπορείτε να λέτε πως ‘όλα τα ξέρω εγώ’. Δε μπορείς να ξέρεις! Όπως δεν ήξερες πως θα σου προκύψει τέτοιος μπελάς από ένα τριπόδι και μια κάμερα.

Ασκεί επίσης κριτική στον Ερντογάν για τη στάση του στο Παλαιστινιακό και αναρωτιέται «γιατί δεν στέλνετε μη επανδρωμένα στην Παλαιστίνη όπως κάνατε στο Αζερμπαϊτζάν; Αυτές οι δουλειές δεν γίνονται φωνάζοντας έξω από το τέμενος”.

Οι Τούρκοι αξιωματούχοι επιχειρούν να αποδομήσουν την επιχειρηματολογία του μαφιόζου ισχυριζόμενοι ότι ο Πεκέρ δουλεύει για ξένες δυνάμεις που “θέλουν το κακό της Τουρκίας”, είναι όμως γεγονός ότι τα video είναι πια το Νο 1 θέμα στην τουρκική επικαιρότητα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα